Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érpatak és Ózd fejlődése...

Érpatak és Ózd fejlődése elindult?

Figyelt kérdés
Mindkettő az érpataki modellt követik. Működik?
2016. jan. 11. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A közmunka játszik szerepet ezen két település életében, max ettől indulhat meg. Bár, Ózdon most épülni fog börtön modell nélkül.
2016. jan. 11. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Ózd nem követi az "érpataki modellt", mert attól, hogy szélsőjobbos, nem hülye Ózd Jobbikos polgármestere, szemben az érpataki őrülttel.
2016. jan. 11. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
38%

Ózdi vagyok.

Semmilyen fejlődés nem indult be. A szegénység és munkanélküliség városa továbbra is. Az új polgármester HAZUGSÁGGAL került hatalomra így már sokan elfordultak tőle . (én is) A megígért befektetések - munkahelyek amivel kampányolt mind hazugság volt - egy szó sem volt igaz belőle.

Rengetegen csak azért szavaztak rá (a szegénységet és munkanélküliséget használták ki) mert azt ígérte, hogy Ózdon új munkahelyeket teremt mert már két befektetővel vannak előre haladott tárgyalásuk akik több száz új munkahelyet hoznak Ózdra. HAZUGSÁG VOLT!!!

Elraktam a szórólapot amivel kampányolt és az Ózdi TV felvételén is ezt állította - két befektető- új munkahelyek.

Soha többet a jobbikra nem szavazok és még sok-sok Ózdi sem!

2016. jan. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!