Milyen lenne a politika ha a baloldal kiesne a parlamentből?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 09:44
11/18 anonim válasza:
Jó lenne. Talán lenne rá esély, hogy később új, friss tagokból álló, normális(abb) baloldali pártok alakuljanak.
13/18 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme nincs, hogy a baloldal a parlamentbe bohóckodik.
14/18 anonim válasza:
"Lassan egy éve nincs meg a Fidesz kétharmad, de nyomjátok csak tovább, hogy megvan a 2/3-ad."
De, megvan nekik.
Amikor kell, a Jobbikból "egészen véletlenül" átszavaz 2-3 képviselő és már meg is van a 2/3.
Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor nem értem, hogy mire van ekkora gambád.
15/18 anonim válasza:
Ha már hülyeséget írtál legalább ne akard kimagyarázni 14-es! Ezt benézted csúnyán, ilyenkor célszerű lehllkítani magadat.
16/18 anonim válasza:
Abszolút nem írtam hülyeséget.
Arról nem én tehetek, hogy nem vagy hajlandó elfogadni a valóságot, mert az ellenkezik a világképeddel.
17/18 anonim válasza:
Lényegében egypártrendszer lenne ismét,csak most a másik oldalról.
18/18 anonim válasza:
Végre béke lenne és másról sem szólnának a parlamenti közvetítések,mint hogy "Magyarország jobban teljesít",itt a Kánaán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!