Mit szóltok, hogy a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje egy volt MSZMP-s?
Azt hogy "csak arra apolitikusra szabad felnézni, amelyik a lámpavason lóg, de arra is csak azért mert fizikailag magasan van, és nem azért mert megérdemli"
Egy se tisztességes az, ha már egyszer politikus!
Akár jobbik akár, akár ballik, akármi - egyre megy.
megvallom nem ismerem a csávót, de kisegíthetnél, hogy az emberke milyen bűntetteket követett el idáig, lopás sikkasztás, balhék, stb.
nem kötözködésképp kérdem, csak nem tudom, de te biztos tudod, hogy miért rossz ember.
Azt, hogy mindegy honnan jött. Ő egy Igaz magyar ember, ki érti a dolgát, s miután rádöbbent hogy pártja mit tesz az országgal, kilépett belőle (már jó régen!) Viszont a Jobbikban kamatoztatni tudja tehetségét, úgy, hogy az ország érdekeit a sajátjai elé helyezi!
Szebb Jövőt!
Ha nem vettétek volna észre azért írtam ki a kérdést, mert kiváncsi voltam a reakciótokra,ami nem lepett meg.
Nektek mindig az az egyik "legnagyobb"érvetek a Jobbik mellett,hogy ott nincsenek a régi rendszert irányító személyek közül senki.Ezzel szemben vadul támadjátok a többi pártot,le volt kommunistázzátok az összes nem Jobbikos politikust és még sorolhatnám...
Most persze úgy tesztek ,mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga...
Nyikos László
1967–1968-ban a Ganz Műszer Művek közgazdász gyakornoka, 1968–1973-ban a GMM Terv- Statisztikai Osztály vezetője, 1973-tól gazdasági igazgatója. 1972–1973-ban az MTA levelező aspiránsa. 1973-tól 1984-ig a Pézügyminisztérium ellenőrzési főigazgatóságának vezérigazgató-helyettese, majd 1984 és 1988 között a Szakszervezetek Elméleti Kutatóintézetének igazgatóhelyettese. 1988-ban a bonni Friedrich Ebert Alapítvány ösztöndíjasa. 1988–1989-ben a Szakszervezetek Országos Tanácsának gazdaságpolitikai osztályvezetője. 1989-től 2001-ig az Állami Számvevőszék alelnöke. Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem docense, az Országos Doktori Tanács tagja. A 2010-es országgyűlési választáson a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos listájának 18. helyezettje.
Valoszini nem egy tolvaj mert akkor nem tamogatna a mentelmi jog eltorleset.Aki Jobbikos az egyben azzal is egyet kell ertsen.
"Ha nem vettétek volna észre azért írtam ki a kérdést, mert kiváncsi voltam a reakciótokra,ami nem lepett meg.
Nektek mindig az az egyik "legnagyobb"érvetek a Jobbik mellett,hogy ott nincsenek a régi rendszert irányító személyek közül senki.Ezzel szemben vadul támadjátok a többi pártot,le volt kommunistázzátok az összes nem Jobbikos politikust és még sorolhatnám...
Most persze úgy tesztek ,mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga..."
Én még Soha nem kommunistáztam le egyetlen politikust sem, legyen az akár MSZP-s, akár Jobbikos. Az pedig, hogy azzal büszkélkedett a párt hogy nincsenek másikból tagjai, aljas hazugság (hisz Vona Gábor is Fideszes képviselő volt 2002-ben), én nem ezért szavazok rájuk.
Hanem ezért: [link] és azért, mert látom rajtuk hogy minden adandó alkalommal segítenek az embereknek, ahogy csak tudnak.
"Azért vicces, hogy a fidesz oldalán is fent van a hír, mikor a fideszben egy tucat volt mszmp-s tag volt, és vagy 5 kisz-es"
Lehet vicces,de a Fidesz-ről senki nem kérdezett.Nem kell kerülni a témát és főleg nem másokra hivatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!