Miért gondolják egyes szélsőségesek, hogy az ő szélsőséges nézőpontjuk helyénvalóbb, mint a másiké?
Mikor a facebookon a Hitlert reklámozó ismerősök a diktátorbán viktátorozókkal összecsapnak, én már csak egy kávét kérek komolyan.
És ha egy véleményt mersz mondani rögtön megtalál az egyik oldal hogy fideSSnek vagy cionzsidónak bélyegezzen.
És akkor ezek akarják leváltani a fideszt...
Az igazat megvallva nem kell ehhez szélsőségesnek lenni. Alapvetően az emberek többsége meg van győződve róla, hogy neki van igaza.
Az már más kérdés, hogy van aki azt mondja amit te, meg van akivel lehet vitázni. Mármint nem veszekedni, hanem értelmes emberek módjára vitázni, kommunikálni.
Részemről én mindig hallgattam az ész évekre és meg lehetett győzni bármiről, amennyiben meg tudtak. Nem utasítottam el soha senkit, csakúgy. Ha érveltek, én ellenérvet mondtam és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!