Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy magyarorszá...

Miért van az, hogy magyarország Európa legalja?

Figyelt kérdés

( Direkt kisbetűvel írtam az országnevet, mert nem érdemli meg azt sem, hogy helyesen írjam le!!! )

Ha megnézzük az összes szomszédos országban magasabbak a jövedelmek és fényévekkel jobb az életszínvonal. A gazdaságuk is jobban pörög a szomszédoknak, illetve a szociális ellátás, egészségügy és oktatásügy is jobban szervezett. Ami elég szomorú. a politikai vezetés és az emberek mentalitása pedig szintén kiábrándító.

Ami pedig nagyon vicces, hogy Oroszország és a Balkán is jobb, hely mára életszínvonalra és gazdaságra nézve.

Mi inkább vagyunk egy harmadik világbeli diktatúrára hasonlító szemétdomb, mintsem egy dicső európai ország...

Egyetértetek a véleményemmel?

Szerintetek miért jutottunk ide?

Van még innen kiút?

(Ja és megjegyzem, külföldön élek 3 éve és igyekszem tagadni a származásom, de a családom miatt néha haza kell néznem és a legutóbbi látogatáskor fogalmazódott ez meg bennem.)

2016. jan. 10. 17:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

"#2 Szerbia márpedig nem rosszabb és azok az országok magukhoz viszonyítva jobbak mint magyarország!"

De bizony rosszabb, nekem egy ottani magyar sem dicsőítette a fene nagy kánaánt ami ott lehet. :D

Szóval hazudozol is. :)

2016. jan. 10. 17:25
 12/39 anonim ***** válasza:
5%
 13/39 A kérdező kommentje:
Ez az ország mindent elvett tőlem, ne várd, hogy szeressem, de igazam van. Amúgy a GDP nem minden...
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

"Ez az ország mindent elvett tőlem, ne várd, hogy szeressem, de igazam van."

Kétlem, hogy olyan sokat el tudott volna venni tőled. :)

2016. jan. 10. 17:26
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
Meg tudod mondani, hogy miért panelproli mindenki, aki nem ért egyet veled? Ilyen formában nincs értelme vitatkozni, mert csak megerősítést vársz, ha pedig valaki nem erősít meg, elutasítod átgondolás nélkül.
2016. jan. 10. 17:30
 16/39 anonim ***** válasza:
85%

"Hát képzeld többet mint a magadfajta panelproliktól."

Szeretnél te olyan panelproli lenni mint én kisfiam! :) Vagy tán' valami kis hisztis nőcske vagy akinek éppen megjött? :D

2016. jan. 10. 17:30
 17/39 A kérdező kommentje:
Na jó, bevallom nem vettem be reggel csak a kék pirulát és ilyenkor megutálom az országot, de az esti gyógyszerek megvannak így lehiggadtam. Bocsánat ha valaki megsértődött. :)
2016. jan. 10. 17:34
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
Szedjél hangyát! Ha külföldön élsz, mit érdekel, hogy itt mi van?!
2016. jan. 10. 17:35
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

"Románia és Ukrajna GDP tekintetében előrébb van...."

Azt se tudod mi az a GDP. Románia 20, Ukrajna 40 milliós ország, naná hogy nagyobb GDP-t tudnak termelni, mint egy 9,5 milliós Magyarország.

Bármilyen hihetetlen hangzik annak az okos fejednek, de Magyarországon 3x nagyobb az egy főre jutó GDP, mint Ukrajnában, szó szerint életképtelen az-az ország.

2016. jan. 10. 17:39
 20/39 anonim ***** válasza:
80%
Hát én Romániával nem dicsekszem, szívesebben laknék Pesten.
2016. jan. 10. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!