Miért van az, hogy magyarország Európa legalja?
( Direkt kisbetűvel írtam az országnevet, mert nem érdemli meg azt sem, hogy helyesen írjam le!!! )
Ha megnézzük az összes szomszédos országban magasabbak a jövedelmek és fényévekkel jobb az életszínvonal. A gazdaságuk is jobban pörög a szomszédoknak, illetve a szociális ellátás, egészségügy és oktatásügy is jobban szervezett. Ami elég szomorú. a politikai vezetés és az emberek mentalitása pedig szintén kiábrándító.
Ami pedig nagyon vicces, hogy Oroszország és a Balkán is jobb, hely mára életszínvonalra és gazdaságra nézve.
Mi inkább vagyunk egy harmadik világbeli diktatúrára hasonlító szemétdomb, mintsem egy dicső európai ország...
Egyetértetek a véleményemmel?
Szerintetek miért jutottunk ide?
Van még innen kiút?
(Ja és megjegyzem, külföldön élek 3 éve és igyekszem tagadni a származásom, de a családom miatt néha haza kell néznem és a legutóbbi látogatáskor fogalmazódott ez meg bennem.)

"#2 Szerbia márpedig nem rosszabb és azok az országok magukhoz viszonyítva jobbak mint magyarország!"
De bizony rosszabb, nekem egy ottani magyar sem dicsőítette a fene nagy kánaánt ami ott lehet. :D
Szóval hazudozol is. :)

"Ez az ország mindent elvett tőlem, ne várd, hogy szeressem, de igazam van."
Kétlem, hogy olyan sokat el tudott volna venni tőled. :)

"Hát képzeld többet mint a magadfajta panelproliktól."
Szeretnél te olyan panelproli lenni mint én kisfiam! :) Vagy tán' valami kis hisztis nőcske vagy akinek éppen megjött? :D

"Románia és Ukrajna GDP tekintetében előrébb van...."
Azt se tudod mi az a GDP. Románia 20, Ukrajna 40 milliós ország, naná hogy nagyobb GDP-t tudnak termelni, mint egy 9,5 milliós Magyarország.
Bármilyen hihetetlen hangzik annak az okos fejednek, de Magyarországon 3x nagyobb az egy főre jutó GDP, mint Ukrajnában, szó szerint életképtelen az-az ország.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!