30 év múlva milyen lesz Magyarország?
Félek, félek attól hogy el kell hagynom az országot a jobb megélhetés miatt, akármennyire is szeretem, félek elhagyni de muszáj lesz a jelenlegi kilátás szerint.
Mi a véleményetek?
Majd mehetnek kapálni a jobbágyok Mészáros Lőri földjeire.
Lesz a Tiborcz Pistának is birtoka, azon majd a kisherceg, tiszteletbeli Orbán Sámuel, Récsel fiacskája fogja a parasztokat hajtani a korbáccsal.
30 év sem kell szerintem és a lakosság 80%-a hajléktalan lesz, a többi meg közmunkás és egy néhány ezeken élősködő milliárdos nyikhaj, semmirekellő.A betegek majd úgy sétálnak be a düledező kórházba, hogy viszik magukkal a szükséges gyógyszert és felszerelést.Gyógyítani is természetesen közmunkások fognak, mert addigra már nem lesz másfajta munka, csak közmunka.Totális elbutultság, lepusztultság, további népességfogyás és elöregedés.
A fidesz jó nagyot rugott az országba hogy nagy irammal dübörögjön lefelé a lejtőn!
Kb. hasonló.
De inkább jósokat kérdezgesd! :D
Ennyi negativ gondolkodasu embert regen lattam egyhelyen...
Gondolom vonzatok egymast.
Amig az a z egyik legnagyobb problema egy orszagban, hogy a heten egy nep nem lehet barmit vasarolni, penzt kolteni addig nem ertem ezt a nagy lehangoltsagot.
Amig a benzinkutakon sorba kell allni, kisvarosokban is forgalmi dugok alakulnak ki addog nencs itt nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!