Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan volt Mészáros L. úrnak...

Honnan volt Mészáros L. úrnak 2 milliárdja földekre? -->

Figyelt kérdés
ennyi pénzt mi a fenéből lehet összehozni és biztos maradt is még pár forintja csekkekre :)).egy kisebb falu,munkásemberei egy egész életen át nem tudnak összehozni ennyit.

2016. jan. 8. 19:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A vízvezeték szerelés rendkívül jövedelmező szakma.
2016. jan. 8. 19:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
#1: Gázszerelő.
2016. jan. 8. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mea culpa. Akkor viszont nem értem, egy gázszerelőnek tuti nem jöhet össze ennyi.
2016. jan. 8. 19:07
 4/16 A kérdező kommentje:
ez eszméletlen,rengeteg pénz,vagy csak munkásembereknek tűnik soknak? ilyen kaliberű bűnözőknél nem nagy szám?
2016. jan. 8. 19:11
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

Én azért alszom nyugodtan, mert tudom, hogy a pénzmosás elleni törvény értelmében minden jelentősebb pénzmozgás rögzítve van.

Tehát ha egy nap a magyar adóhatóság úgy érezte volna, bármi törvénytelen is történik, egészen biztosan közbelépett volna.

Elvégre jogállamban élünk!

2016. jan. 8. 19:14
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Mészáros nem az utóbbi 5 évben lett gazdag. Miért nem csapott le rá a balos kormány? Miért csak demagógokat, meg feltételezéseket tud készpénznek venni a baloldal vele kapcsolatban?
2016. jan. 8. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Na miből? Az adófizetők pénzéből, tehát a tiédből is!

A fideszesek szépen felvásárolják a pénzünkből az ország összes földjét, hogy másnak még az se jusson.Mint a polip..mindenre ráfonja a csápjait, aztán nem lehet ki se irtani.Jól befészkelődnek ezek egy életre!

Mellesleg az átlagember önállósodásának akadályozása is lehet acél, valamint a fogyasztói társadalom nyomatása.

Nincs földed, jobban függőségben vagy+ mindent meg kell vásárolnod.Ez állambácsinak jó.Ezért felvásárolja előled a földeket is.Amolyan államosítás ez is...

Persze általában parlagon hagyják.A gyárakat is anno felvásárolták a nagykutyák, a dolgozók szélnek lettek eresztve, a gyár meg pár év után összeomlott, vagy tovább lett adva külföldinek.Végtelenül kártékonyak!Rosszabb, mint egy sáskahad!Felén is vett pár fazék közeli pénzeszsák földet, sőt, erdőt! Azt hiszed, használja a nacságos úúúr??? Egy frászt, már vagy 15 éve ott áll, parlagon.De ha ráteszed alábad lesz nemulass.feh!

2016. jan. 8. 19:21
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

5

Ez ugye csak írónia volt? Ilyen naív egy ovis sem lehet! :D

2016. jan. 8. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
10%
mesélj róla te mennyire vennél földet meg erdőt és a gonosz fidesz miatt nem tudsz...
2016. jan. 8. 19:22
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

nézd haver... én még mindig arra a hihetetlen bizonyitékra várok amivel végre lecsukhatnánk ezt a csak a vak nem látja mészárost...

szerinted ha lenne ilyen a baloldal már nem nagyon régóta ezen csámcsogna hogy "hú nézzétek meg nemmegmontam'"?

2016. jan. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!