Honnan volt Mészáros L. úrnak 2 milliárdja földekre? -->
Én azért alszom nyugodtan, mert tudom, hogy a pénzmosás elleni törvény értelmében minden jelentősebb pénzmozgás rögzítve van.
Tehát ha egy nap a magyar adóhatóság úgy érezte volna, bármi törvénytelen is történik, egészen biztosan közbelépett volna.
Elvégre jogállamban élünk!
Na miből? Az adófizetők pénzéből, tehát a tiédből is!
A fideszesek szépen felvásárolják a pénzünkből az ország összes földjét, hogy másnak még az se jusson.Mint a polip..mindenre ráfonja a csápjait, aztán nem lehet ki se irtani.Jól befészkelődnek ezek egy életre!
Mellesleg az átlagember önállósodásának akadályozása is lehet acél, valamint a fogyasztói társadalom nyomatása.
Nincs földed, jobban függőségben vagy+ mindent meg kell vásárolnod.Ez állambácsinak jó.Ezért felvásárolja előled a földeket is.Amolyan államosítás ez is...
Persze általában parlagon hagyják.A gyárakat is anno felvásárolták a nagykutyák, a dolgozók szélnek lettek eresztve, a gyár meg pár év után összeomlott, vagy tovább lett adva külföldinek.Végtelenül kártékonyak!Rosszabb, mint egy sáskahad!Felén is vett pár fazék közeli pénzeszsák földet, sőt, erdőt! Azt hiszed, használja a nacságos úúúr??? Egy frászt, már vagy 15 éve ott áll, parlagon.De ha ráteszed alábad lesz nemulass.feh!
5
Ez ugye csak írónia volt? Ilyen naív egy ovis sem lehet! :D
nézd haver... én még mindig arra a hihetetlen bizonyitékra várok amivel végre lecsukhatnánk ezt a csak a vak nem látja mészárost...
szerinted ha lenne ilyen a baloldal már nem nagyon régóta ezen csámcsogna hogy "hú nézzétek meg nemmegmontam'"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!