Te mit szólnál ha bevezetnék 30 év felett a "szingliadót"?
Már van ilyen csak fordítva: a házasok kapnak adókedvezményt, pontosabban csak az egyik, de az se kevés.
A végeredmény ugyanaz: a szinglik több adót fizetnek.
'Ez egy nagyon nagy hülyeség! Szerintem a fiatalokat a nacionalizmusra, nemzetiességre és hazaszeretetre kellene átnevelni! Mégpedig átnevelő munkatáborokban! De ezekben a kérdésekben már leírtam az ötleteimet és ideológiáimat!'
Harcoskám, mi lenne, ha az agymenéseid megtartanád magadnak? A nacionalizmussal, hazaszeretettel és nemzetiességgel nincs bajom, de ezeket nem átnevelő táborokkal kell erősíteni, mint Észak-Koreában divat.
Több dolog is eszembe jutott, méghozzá:
-Én szeretnék párt találni, de társkeresőn csak a megállapodni nem, de szexet akaró pasik vannak, illetve olyanok, akik anyagi támogatásért cserébe szívesen szexelnének (biztos így gondolta az állambácsi a nagycsaládosok támogatását, mert gondolom akik ilyenre vágynak azok családapák, akiknek szerető kell).
-Ha én megházasodnék Ákosunk v bármelyik pártkatona talál egy értelmes férfit nekem, aki házasodni vágyik? Mert a fentiek alapján nem úgy látom... Akkor a férfiaknak nem kéne szintén ilyen adó, h a nőket ne csupán lukként használják? Mert így kvázi a nők hibája, h csak megszexelik őket, de a pasik u.úgy folytathatják ezt adó nélkül...
-32 évesen, munka mellett diplomáztam le (többedik alkalommal, h munkám megtarthassam), tehát sem ismerkedni nem volt időm, sem pénzem odáig, mivel magam fizettem (hogy megtarthassam az állásom), most büntetni akarnak, h nem minimálbérencként vagy közmunkásként tengetem az életem, holott befizettem egy csomó tandíjat és mellette adóztam?
-Nem stadiont kéne építeni, hanem adót csökkenteni, a rezsicsökkentést nem csupán képletesen, alkalmazni, nem csupán látszatilag. Munkahelyet kéne teremteni és európai szintű bérezést. Akkor talán beszélhetünk erről a dologról! De csakis akkor, ha a férfiak is adóznak!
1. Kimennék az utcára tüntetni.
2. Elhagynám az országot.
A mai globális túlnépesedési válságban a következő intézkedésekkel járulhatnánk hozzá az igazi probléma orvoslásához:
1. Önkéntes gyermektelenség vállalási adókedvezmény,
2. 2 gyermek felett túlszaporodási luxusadó
A kérdésben szereplő őrült, beteges, embertelen, gonosz, életveszélyes és ostoba ötlet nemcsak szembefordul minden jogállami, keresztényi és európai értékkel, de még ésszerűtlen is.
Őrültség!!
Mert ez olyan könnyen megy.
Én megmondom őszintén be is vagyok ijedve,hová fajul a világ.
Talán feladnék egy hírdetést látszat párt keresek,csináljunk úgy,mintha....
De szerintem inkább elkezdeném szervezni újra a feminista mozgalmat.
Ja természetesen NEM FIZETNÉM BE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!