Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te mit szólnál ha bevezetnék...

Te mit szólnál ha bevezetnék 30 év felett a "szingliadót"?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 17:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

Már van ilyen csak fordítva: a házasok kapnak adókedvezményt, pontosabban csak az egyik, de az se kevés.

A végeredmény ugyanaz: a szinglik több adót fizetnek.

2016. jan. 7. 20:34
 22/28 anonim ***** válasza:
66%

'Ez egy nagyon nagy hülyeség! Szerintem a fiatalokat a nacionalizmusra, nemzetiességre és hazaszeretetre kellene átnevelni! Mégpedig átnevelő munkatáborokban! De ezekben a kérdésekben már leírtam az ötleteimet és ideológiáimat!'

Harcoskám, mi lenne, ha az agymenéseid megtartanád magadnak? A nacionalizmussal, hazaszeretettel és nemzetiességgel nincs bajom, de ezeket nem átnevelő táborokkal kell erősíteni, mint Észak-Koreában divat.

2016. jan. 7. 20:52
 23/28 anonim ***** válasza:
94%

Több dolog is eszembe jutott, méghozzá:

-Én szeretnék párt találni, de társkeresőn csak a megállapodni nem, de szexet akaró pasik vannak, illetve olyanok, akik anyagi támogatásért cserébe szívesen szexelnének (biztos így gondolta az állambácsi a nagycsaládosok támogatását, mert gondolom akik ilyenre vágynak azok családapák, akiknek szerető kell).

-Ha én megházasodnék Ákosunk v bármelyik pártkatona talál egy értelmes férfit nekem, aki házasodni vágyik? Mert a fentiek alapján nem úgy látom... Akkor a férfiaknak nem kéne szintén ilyen adó, h a nőket ne csupán lukként használják? Mert így kvázi a nők hibája, h csak megszexelik őket, de a pasik u.úgy folytathatják ezt adó nélkül...

-32 évesen, munka mellett diplomáztam le (többedik alkalommal, h munkám megtarthassam), tehát sem ismerkedni nem volt időm, sem pénzem odáig, mivel magam fizettem (hogy megtarthassam az állásom), most büntetni akarnak, h nem minimálbérencként vagy közmunkásként tengetem az életem, holott befizettem egy csomó tandíjat és mellette adóztam?

-Nem stadiont kéne építeni, hanem adót csökkenteni, a rezsicsökkentést nem csupán képletesen, alkalmazni, nem csupán látszatilag. Munkahelyet kéne teremteni és európai szintű bérezést. Akkor talán beszélhetünk erről a dologról! De csakis akkor, ha a férfiak is adóznak!

2016. jan. 7. 21:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,a szingli szó jelentése:egyedülálló,párkapcsolat nélkül élő személy, nem nő.Tehát az egyedülálló férfiak,ugyanúgy beletartoznak.
2016. jan. 7. 21:15
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Elmegyek az Europai Emberjogi Bizottsaghoz es pert nyerek.ENNYI
2016. jan. 7. 23:25
 26/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A keresztény papok 100%-a szinglinek számít. Vagy törvényesítik a Jézussal/Istennel történő kapcsolatot, azaz a melegházasságot? Mert ugye KDNP...
2016. jan. 8. 07:50
 27/28 anonim ***** válasza:
86%

1. Kimennék az utcára tüntetni.

2. Elhagynám az országot.

A mai globális túlnépesedési válságban a következő intézkedésekkel járulhatnánk hozzá az igazi probléma orvoslásához:

1. Önkéntes gyermektelenség vállalási adókedvezmény,

2. 2 gyermek felett túlszaporodási luxusadó

A kérdésben szereplő őrült, beteges, embertelen, gonosz, életveszélyes és ostoba ötlet nemcsak szembefordul minden jogállami, keresztényi és európai értékkel, de még ésszerűtlen is.

2016. jan. 8. 13:36
 28/28 anonim válasza:
91%

Őrültség!!

Mert ez olyan könnyen megy.

Én megmondom őszintén be is vagyok ijedve,hová fajul a világ.

Talán feladnék egy hírdetést látszat párt keresek,csináljunk úgy,mintha....

De szerintem inkább elkezdeném szervezni újra a feminista mozgalmat.

Ja természetesen NEM FIZETNÉM BE!

2016. jan. 9. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!