Létezik hogy valakinek ennyire fontos a politika? Az én Családi életemet tönkretette a politika. /Főleg lányok írjanak, akik hasonló kínokat élnek át! / Kötekedők és idióták kíméljenek!
Két kisgyermekem van, és a férjem soha sincs velünk. Fórumozik, küzd, kampányol, tévéfelvételek, és mint országgyűlési képviselőjelölt iszonyat sok helyen kell megjelennie. Emellett a polgári állását is ugye rendesen végzi. Vagyis mi, a családja látjuk ennek kárát.
Nagyon nehéz egyes egyedül nevelni két apró gyerkőcöt, (egy csecsemőt, és egy Óvodást)nagyik messze, segítség semmi.
De nem is ez a baj, hanem h úgy érzem a férjemet a politikán kívül semmi más nem érdekli....4 napja csak alva látta a gyerekeit...házaséletről nem is beszélve....
Nem akarlak elkeseríteni,de ha megválasztják ( most erre hajt),akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet.Anyagilag jól jár,a képviselők jövedelme magas.Az új kormány biztosan még emelni is fogja.Viszont sokat lesz majd távol tőletek.Parlameni gyűlések,Bizottságok,Választókkal való kapcsolattartás stb.
Ezt megkellene vele beszélned,hogy számára mi a fontosabb.
"Mit nyavajogsz. Az én férjem tudod mit csinál?"
A helyesírásod az első amibe belekötnék de nem teszem, mert nem ez a lényeg. Engem nem érdekel h a te férjed kamionos...és az sem h miképp vélekedsz rólam így látatlanban. Ha a kérdésemet NORMÁLISAN értelmezted volna, rájöttél volna h nem egy hajóban evezünk.
Te már hozzászoktál gondolom...nekem új ez a felállás, h a férjemet nem látom. És a sajnálatodból sem kértem.
Ismétlem hasonló problémával küzdő lányok írjanak!!! OKÉ?
Sajnos sok olyan férj, édesapa létezik, aki csavarog, a haverjaival lóg. Boldog lehetsz, hiszen a te férjed nem linkeskedik, hanem dolgozik. Sok ember van, aki annyit dolgozik, hogy alig van otthon. Nem te vagy az egyetlen feleség, aki azzal szembesül, hogy a párja csak keveset van a családjával.
Értetek teszi. Hidd el, a gyerekeire gondol, amikor kampányol, amikor vitázik, és nektek keresi meg a betevőt akkor is, amikor a munkahelyén dolgozik. Amikor a képviselőjelöltséget vállalta, tudnia kellett, mit vállal. Kampány van, most nincsen pihenő.
Én nem vagyok képviselőjelölt, és nem fizet érte senki, de minden nap órákat ülök a gépen, érvelek, vitázok, mert sem nekem, sem a gyerekemnek nem mindegy, ki nyeri a választásokat. Maximum április 25.-ig tart ez az őrület, utána mindenki megnyugszik kicsit, ráadásul a párod is megtudja, hogy bekerült-e a Parlamentbe, vagy sem. Ha igen, gondolom feladja az eddigi munkáját. Ha nem, akkor pedig nem kell egy ideig politikával fpglalkoznia, legalábbis nem ilyen vérre menően.
Mindenképpen többet lesz veletek, mint eddig.
Támogasd, hiszen neki sem lehet könnyű. És örülj neki, hogy ilyen tevékeny, céltudatos párod van, aki megkeresi nektek a kenyérre valót. Hidd el, a mai világban sokan irígyelnek ezért...
Te az honnan tudod hogy nincs gyerekem kérdező? ja hogy látnok vagy! Gratulálok..
Nem vagyok látnok...csak te gondolom....te sem lehetsz egy mintaapa...Gratula a nejednek!
"A helyesírásod az első amibe belekötnék de nem teszem, mert nem ez a lényeg."
A hölgy mondatában nincs helyesírási hiba. Jó lenne átnézned pár magyar nyelvkönyvet kedves.
"Engem nem érdekel h a te férjed kamionos...és az sem h miképp vélekedsz rólam így látatlanban."
Akkor a válaszolótól mért várod el hogy őt érdekelje a te nyávogásod?
Nem akarlak elkeseríteni,de ha megválasztják ( most erre hajt),akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet.Anyagilag jól jár,a képviselők jövedelme magas.Az új kormány biztosan még emelni is fogja.Viszont sokat lesz majd távol tőletek.Parlameni gyűlések,Bizottságok,Választókkal való kapcsolattartás stb.
Ezt megkellene vele beszélned,hogy számára mi a fontosabb.
PÉLDA MINDEN VÁLASZOLÓNAK!!!!!! iLYEN VÁLASZOKAT VÁROK!!!
Válaszolónak! Én is ettől félek...mármint h ha bekerül, még kevesebbet látjuk. A pénz nem érdekel...jó állása van..nem kell ennél több. Ebből is látszik h nem a pénzért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!