A jobbikos NŐK sem szeretik a feminizmust?
De én pl szeretem, de mégis rájuk szavazok más okból. Mert ők elszántak a korrupció felszámolására, nem ugy mint a többi párt, és fontosnak tartják a Hazájukat! Nemzeti öntudatot ébresztenek!!! Akiben még van egy kis szikra, és nem butult el a Maúnika só-n:)
Amit meg a nőkről gondolnak, nem érdekel. Mindenki ugy éli az életét ahogy akarja.
Szóval én globálisan nézem a programjukat, nem csak ugy h egy-egy jót vagy rosszat kiveszek belőle.
ez hülyeség
nem kell különbséget tenni
nő legyen nő
a férfi férfi
így kerek a világ
Szeretek melltartót hordani,van mit tenni bele;-)
Nem szeretek villanykörtét cseréni,mert elötte-utánna le kell pucolni kívűl belül a búrát és nem szeretem a pókhálókat.
Nem akarok hegesztő,vezérigazgató,autóversenyző lenni,mert fontossak a gyerekeim,vigyázok magamra miattuk is.
Szeretek sütni-főzni és nem akarok házhozszállítós menüt rendelni,hogy trendi legyek.Úgyanúgy ha van egy kis úszógumim,nem akarok edzőterembe súlyokat emelgetni,mert ettől vagyok nőies....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!