Minden nemzeti radikális undorodik a melegektől?
nem. attól undorodok, hogy seggbe rakj.janak meg hasonlók, meg a felvonulásuktól főleg mert diszkrimináció, hogy nekik lehet.
ha egy meleggel találkozok aki normálisan él, akkor az nem zavar. a hálószobája pedig a magánügye ahhoz nekem semmi közöm, de akkor tartsa is ott, én is ott tartom az én szexuális magán életemet, pedig hetero vagyok.
Jaj haggyjátok már őket! Ez egy szabadtéri buli, had érezzék jól magukat. Amugy is, minek mész oda nézni?
A heterobulik se különbek, meg ot vannak a swinger klubbok. Piásan mindenki hülye. A parádén is szinesen oltöztek, a sztiptiz bároktól miért nem vagytok felháborodva, meg a sexshopoktól, Pesten minden második bolt az a körúton.
Nem.
Egyébként ez nem pártállás függő, nem véletlenül utálja mindenki a melegeket, míg a leszbikusokat már már szeretik. A legősibb ösztön a férfiban, hogy próbál férfiasabbnak tűnni mióta van emberiség. Ezt próbálja díszekkel, fegyverekkel, autókkal. Viszont két férfi együttléte ennek szöges ellentéte, a legősibb ösztönt rúgják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!