Mi történt az MDF-el? Miért írják, hogy még egy éjszakájuk van hátra?
az mdf haldokol de még így is jobb programot hozott össze mint a jobbik:D
Mitől lenne Jobb?
Teljesen lehetetlen lenne kivitelezni, ugyanis a neoliberálisok mindent kitudnak számolni "papíron"
Csak a társadalmi hatásokat képtelenek feldolgozni.
Nem az I.Q.-t jelenti...(gondoltam szólok, mert látom nem érted fel ésszel) mellesleg, ha ilyen arrogáns paraszt vagy, örülj ha valaki egyálntalán normális választ ad majd neked.
mellesleg, ezt a google-röl megtudnád... szal ez is egy a több száz felesleges kérdésből.
Nem tudták elfogadtatni a budapesti listájukat. A szavazóik kb negyede a fövárosból szokott kikerülni. Ha nem lesz listájuk Pesten, akkor szinte biztos, hogy nem jutnak a parlamentbe.
Mivel pedig elég zürösen telt az MDF-nek a kampányidöszak, nagyon sok támogatójukat elvesztették. A pártban ráadásul jelenleg is nagy a széthúzás, több jelöltjük kilépett, egyik ellen pedig választási csalás miatt eljárás folyik. Nagyjából ennyi, meg még sok kisebb botrány a párton belül.
Bár személy szerint sosem szívleltem az MDF-et, igyekeztem "elfogulatlanul válaszolni". De tessék bátran kijavítani.
Bokros már az MSZP ben elkövetett csomagjával is azért bukott nagyot, mert a társadalom reakcióit teljesen figyelmen kívül hagyta!
Pedig egyszerű a képlet, ha a nyugdíjasoktól elvenne 5000 Tb hozzájárulást. A minimálbérből meg levonna 5% ot.
Gyakorlatilag egy éhség lázadást hozna össze.
Nem beszélve arról, hogy csökkenne a fogyasztás, és ha nem is kérne adót a felső közép kemény 15% os társadalmi arányától, akiknek csökkentené az adóját. Mág akkor sem hoznának létre 1 új munkahelyet sem. Mivel nincs fogyasztás emelkedés, ami erre ösztönözné.
Viszont ennék a plazmát, meg cserélnék az autót, és az Importba landolna az összes adó csökkentés tőkéje.
Az az, teljesen tönkretenné az országot.
De cáfoljon meg egy Bokros fan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!