Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Simicska elleni lépések...

Simicska elleni lépések minden pénz megérnek a fővárosnak?

Figyelt kérdés

Még azt halljuk Budapesten mennyire nincs pénz. Leakarják állítani a HÉV-et és a többi közlekedési eszközt Budapest határában. A BKV még mindig mínuszban. A 3-as metróra hitelt vesznek fel.

Addig 150 millió forintot kapott egy cég hogy elbontsa a Simicska érdekeltségébe tartozó MAHÍR hirdetőoszlopokat. Erre van pénz egyből? Mindent megér? Arról nem beszélve bírósági ítéletet sem várják meg.

( [link] )

2016. jan. 5. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerinted Orbánt érdekli a HÉV? Szerinted mikor száll ő HÉV-re? Vagy buszra? Soha. Ellenben érdekli Simicska? Persze, ki akar jól cseszni vele. Úgyhogy Simicskára, stadionra, nagyobb házra, a Janinak még két villára megy a pénz. Mivel a magyar emberek nem tesznek semmit, mivel a bíróságok korruptak, a rendőrség is, az összes párt is, nincs semmi, ami arra késztessen egy politikust, hogy az ország jobbátételéért dolgozzon. Maguktól meg nem hülyék, azt csinálják amit akarnak.

A hatalmat megkapták, a fékek nem működnek, úgyhogy eszetlen kisgyerekek az alapján politizálnak, hogy a Lalit utálom, a focit szeretem, a BKV-t meg csak távolról szoktam látni. Amíg a kedves honfitársaink megszavazzák ezt, addig nem lesz rajtuk nyomás, hogy normális emberek módjára viselkedjenek. Amíg a kedves honfitársaink nem mennek ki tüntetni, mert fúj a gyurcsány, addig ez lesz, mert nem lesz rajtuk nyomás, hogy normális emberek módjára viselkedjenek.

2016. jan. 5. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondja!

De szerintem most jól kicsesznek magukkal :D

Simicskát felhergelik, aztán még olyat talál mondani, amiből jó nagy botrány lesz! Addig marakszanak a koncon a kutyák, míg ki nem nyírják egymást :)

2016. jan. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!