Miért mondjátok a Jobbikra, hogy ugyanolyan mint a többi párt?
mert ugyanolyan. teli vannak már botrányokkal. csak azért nem loptak a parlamentből mert még nem kerültek be.
tegyünk a jobbik ellen! maradjon magyarok! ne legyünk jobbikosok!
Milyen botrányokkal vannak teli?
Morvai kerékbilincse, Király b.zis képei, a péniszpumpás képviselő stb. Tényleg ezen múlik? Elítélem mindet, mert ezek nem jó tettek, de pl. sokkal jobban zavar a titkosítás megszavazása, a milliárdok ellopása, a korrupció. Titeket nem?
"mert ugyanolyan. teli vannak már botrányokkal2
hát igen a pénisz pumpa valóban az év botránya :DD
túl tesz verebesen és a BKV botrányon is xD
A válasz megírásának időpontja: ma 18:35
Így van. Miért adjak bizalmat az MSZP-s brigádnak ezek után? ezek sokkal nagyobb botrányok az én szememben, mint akármilyen kerékbilincses, péniszpumpás hülyeség. A Fideszben azóta nem bízom mióta megszavazták a titkosítási törvényt... ők is nyakig sárosak. Hogy adhatnánk bizalmat ezek után nekik?
Első!!! Megkérdezhetem hogy te kire szavazol? Nem kell indokolnod, csak kíváncsi vagyok.
Én nem küzdök a jobbik ellen,mert ha Vonának nem nyílik ki a szeme,akkor ugyan úgy konyec,mint az mszp.
Kellenek az új arcok,de nem ilyenek! A jobbik olyan demagóg és populista,hogy már hatszor lekörözte a többi pártot.
A programjuk tele van szép,nagy szabású szólamokkal,de az,hogy hogyan lehetne megvalósítani,az már nem nagyon.
Tul képpen az egész arra épül,hogy a többiek mind loptak,és ha majd azt a pézt elkobozzuk tőlük,akkor már mindenre lesz pénz.
Egy szó több mint száz az mszp kampánystratégiáját felhasználva (+ összeesküvés elmélet gyártással) csinálják azt,ami még egyik magát radikálisnak valló pártnak sem sikerült: 15 százalék fölötti támogatottságot szerezni.
Vonáéknak az a mázliuk,hogy aki eddig mszp-s birka volt,az ma már jobbikos birka.
"morvai a mentelmi jogra hivatkozva kerülte el a jogos büntetést. meg budaházys pólóban égeti a magyarokat az EU parlamentben. egy hitelét vesztett klimaxos P aki egész évben menstruál."
mondta az index 2 füves cigi és egy lsd között :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!