Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki megmenti Orbán...

Ha valaki megmenti Orbán Viktor életét azért mi jár?

Figyelt kérdés

Csak érdekességképpen fogalmazódott meg bennem a kérdés.

Tegyük fel, hogy valaki merényletet követ el a miniszterelnök ellen: az életére tör mondjuk egy politikai rendezvényen stb. és mondjuk valaki(legyen akár az egyik testőre vagy egy átlagos ember) lelövi ezt az embert, tehát így megmentette Orbán életét.

Azért mit kap az ember? Büntetést mert megölt egy embert vagy jutalmat, mert megmentette a miniszterelnök életét?

(nem tervezek semmi ilyesmit csak érdekességből kérdeztem)

2016. jan. 1. 15:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Ha testőr,akkor kitüntetés és pénzjutalom,de ha átlagos ember,akkor büntetőeljárás"

És ha egy rendőr lövi le?

2016. jan. 1. 22:35
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

A klasszikus politikai víccekben az a csodálatos, hogy csak a neveket, dátumokat kell megváltoztatni, és gyilkosan aktuálisak :)

Rákosi autója egy falu főutcáján elüt egy disznót. Rákosi utasítja a

titkárát, hogy derítse ki a tulajdonost, és fizesse ki a kárt. A titkár sorra

bekopogtat a közeli házakba, sőt be is megy. Telik-múlik az idő, a titkár nincs sehol. Egyszer csak előjön az egyik udvarból, ahonnan muzsikaszó hallatszik. Rákosi ráförmed:

- Hol a fenében volt ennyi ideig? Mit csinálnak odabenn?

- Elnézést, Rákosi elvtárs, én csak az utasításnak megfelelően jártam el,

annyit mondtam, hogy "megdöglött a disznó", mire azonnal csapra vertek egy hordót, és azóta mulatnak.

2016. jan. 3. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
csoooookot
2016. jan. 11. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Kapsz tőle egy nagy puszit, úgy hogy hajrá.
2016. jan. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!