Morvai és a mentelmi jog. Mi a Jobbik álláspontja?
A mentelmi jog eltörlésével kampányolnak, államfőjelöltjük pedig a mentelmi jogára hivatkozva akarta megúszni a büntetést:
Vélemények?
Továbbiakban: Dr. Morvai vagy Morvai doktornő!
Köszönöm.
Ugyanaz, mint tegnap:
Amíg van mentelmi joga, miért ne élhetne vele? Nem értem a problémát. Persze ellene beszél, de én konkrétan full hülyének nézném(!!!), ha nem használná ki addig amíg ilyen Hagyó félék sokkal durvább dolgokban kihasználják.
Gondolkodjatok már, egy kerékbilincsbe köttök bele?:))
Kb. mint a "miért akartak EU-s képviselőket, ha EU-szkeptikusok" c. rendkívül értelmes kérdés.
Nevetségesek vagytok.
Úgy érzem Magyarország még nem érett meg arra, hogy megérdemeljen egy olyan szemléletű pártot, mint a Jobbik. Más szóval Magyarországnak még kell egy kicsit sz.pnia ahhoz, hogy felébredjen:)
Alig várom már a Fideszre szavazó vállalkozók vinnyogását:) Mint pl.: "be kell zárnom az üzletet, mert nyílt mellettem egy Tesco Express!:(".
Ez is egy elég jó hozzászólás:
"""Amúgy nem olvastad, hogy Orbánt meg akarták büntetni a 6-os villamoson? Aztán mégse tudták, mert a mentelmi jogára hivatkozott... :D Na, mekkora sztori, mi? :)"""
:)
Ja, és úgy tudom, hogy csak valami szemtanú elmondására van alapozva az egész, az pedig tudjuk mit jelent az indexnél, szóval elképesztő...
De engem az sem érdekelne ha videofelvétel lenne róla:) Egyetértenék vele, ha a mentelmi jogára hivatkozna, ha már van neki hivatkozzon is.
"Dr. Morvai xD én mindig csak hülyepi***nak fogom hívni"
Igényes egy hozzászólás:) Kb. mint akik azzal vannak el foglalva, hogy a Kriszti milyen jól rímel a hisztire. Alig infantilis.
Te most azzal vagy el foglalva, hogy Morvai nő. Ha nem lenne nő, már nem jutna eszedbe azt mondani, hogy hülyefa**. Gondolom az úgy nem hangzik annyira "frappánsan", hogy "Dr. Balczó xD én mindig csak hülyefa**nak fogom hívni". Gondolom.
"Úgy érzem Magyarország még nem érett meg arra, hogy megérdemeljen egy olyan szemléletű pártot, mint a Jobbik. Más szóval Magyarországnak még kell egy kicsit sz.pnia ahhoz, hogy felébredjen:)"
hogy te mekkora egy szánalom vagy:D tökéletes példája a demagóg agymosással kiképzett jobbik katonának:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!