Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, Valóban ezt...

Jobbikosok, Valóban ezt akarjátok?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket a Jobbik 12 pontjáról. Ami leginkább megdöbbentett, az a nemzeti őrsereg, és az unió Erdéllyel. Ugye nem gondoljátok komolyan.
2010. márc. 25. 07:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2010. márc. 25. 07:31
 2/13 anonim ***** válasza:

be tudod linkelni ugyanezt a jobbik.hu -ról?

tudod kampány van..

2010. márc. 25. 07:41
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Igen ezt akarjuk. És még sok minden mást is akarunk.
2010. márc. 25. 08:00
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

elmebeteg gondolat, de én már azon is kiakadok, hogy uiylen képetelenségeket józan ember egyáltalán hogyan akarhat? hagyjuk már a francba a múltat és nem lehetne előrte nézni ? olyan unalmas már ez az Erdély meg Trianon meg stb, mellesleg teljesen értelmetlen, hiszen eredményat nem lehet várni tőle, ha csak nem akarunk itt háborúzni pár országgal.

Annyira felidegesít az ilyen korlátolt gondolkodás, nem lehetne ELŐRE ELŐRE ELŐRE gondolkodni ??? És nem a múlton siránkozni ??

2010. márc. 25. 08:04
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
08.04-es válaszolóval teljesen egyetértek
2010. márc. 25. 08:17
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Ha véletlen a lakásmaffia lenyúlná a lakásod, olyan szívesen mondanám neked, hogy ne siránkozz a múlton! Csak ELŐRE ELŐRE ELŐRE az albérletbe!!!

Különben meg a cikkben ki van forgatva az egész amit Morvai mondott. Meg kell félemlíteni az embereket valamivel végül is, jó trükk, a háborútól mindenki parázik.

Más kérdés, hogy ők 50-100 éves távlatokról beszélnek és esetleges etnikai alapokon és diplomácia úton történő határmódosításokról.

Megint csak azt tudom mondani, hogy még szerencse, hogy a jobbikosok egyszerű válaszokat adnak a "bonyolult" (vagy csak feleslegesen túlbonyolított?) kérdésekre.

Ehhez képest pont a Jobbik "bonyolult kérdéseire" adnak folyamatosan egyszerű válaszokat a Jobbik-ellenesek, akár a tévében is, mint pl.: "azé mer szélsőségesek, háborúzni akarnak és el akarják szigetelni Mót a külvilágtól és azé mer diktatúrát akarnak meg rasszisták is és mer a válcság mijatt a zsidókat hibáztattyák mindenér'!"

Na nem mintha az egyszerű válasz mindig mindenképpen = lenne a hazug válasszal.

2010. márc. 25. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

Én is egyetértek a 08.04.-el.Még annyit hozzátennék,hogy ha tetszik,ha nem Erdély nem önálló államm.méágcsak nem is autonóm,ezért nem is lehetne vele úniót kötni,csak Romániáv al.Az azért elég nagy ostobaság lenne.

A nemzeti őrsereg éppen olyan felesleges marhaság,mint a Gárda.

2010. márc. 25. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
5%

08:04 +1

Rossz oldalra álltunk és megszívtuk. De a mi döntésünk volt, kinek az oldalára állunk. Na _ezért_ nem szabadna ezzel az Erdély-témával előhozakodni folyton. Kábé mintha tőzsdén elveszítettem volna a pénzem egy részét, most meg visszaperelném. Magunknak köszönhetjük, hogy elcsatolták. Különben is, aki tényleg magyarországon akart élni az ottaniak közül, az már rég átjött, a többiek jelentős része valószínűleg egyszerűen csak békében, nyugton szeretne már élni...

2010. márc. 25. 08:32
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Annyira felidegesít az ilyen korlátolt gondolkodás, nem lehetne ELŐRE ELŐRE ELŐRE gondolkodni ??? És nem a múlton siránkozni ??

Jahh, úgy ahogy eddig.

Mindegy merre, csak előre! Semmi értelme? Nem baj csak előre.

Előbb azt kellene tudni, hogy kik is lettünk 2010re.

Mi lenne számunkra a 20 év tanulsága, és mi lenne a megfelelő irány. Csak előre, ez tipikus kommunista, hisz én sem szívesen foglalkoznék a múltál ha ez nekem kellemetlen. De ez van, és a hatalmatoknak vége.

2010. márc. 25. 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Jó, hogy megint van min lovagolni, csak kár, hogy nincs alapja...

Jobbik: el kell zavarni az RTL-t és a TV2-t az országosan ingyenesen fogható csatornákról (ami amúgy tök jogos).

Média: a Jobbik diktatúrát akar és el akarja törölni a szólásszabadságot és az összes kertévét, hogy az embereknek ne legyen semmi szórakozásuk.

Jobbik: segíteni kell az autonómia törekvéseket (amiben semmi extra nincs) felül kell vizsgálni a trianoni szerződést, pl. mert nevetséges, hogy a határ mellett színmagyar települések vannak. Mindenki tudja, hogy szét hazudták az agyukat anno, hogy minél többet lefaragjanak hazánkból. A románok legszívesebben azt is elhitették volna, hogy a Tiszáig alig laknak magyarok Magyarországon:)

Média: a Jobbik soviniszta, irredenta, fasiszta; háborúba és teljes káoszba, sötétségbe és elszigeteltségbe vinné az országot, fel akarnak áldozni több millió embert, csakhogy megint Nagy-Magyarország legyen!

Vicces. Lehet, hogy nincs igaza mindenben a Jobbiknak, de miért kell ehhez hazudni? Miért nem lehet normálisan érvelni?

2010. márc. 25. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!