Mire fordítják azt a több száz milliárd Ft-ot, amit honvédelemre kellene?
Jelenleg évente 322milliárd Ft-ot "költ" a "magyar" állam "honvédelemre".
Ebben benne van a katonák fizetése?
Ha nem is, de mire szokták fordítani a honvédelemre szánt összeget? Fegyverzet....és?
Szerinted a minisztériumot mennyi fenn tartani?
Hát mondjuk Szekerest inkább etetném mint itatnám.
Nincs az a píz ami el ne tudna inni!
Szerintem a katonák zsoldja is benne van!
Egyetértek veled! Engem is bosszant,hogy inkább minden irodában évente kicserélik a bútort,ahelyett hogy vennének 10 tankot!
A másik ami gyengítette haderőnket,az az AMDk felujítása!
Egy cég vállalta darabját !!!!!1MILLIÓÉRT!!!!!!!,míg egy vacsi új lézeres keresős asszem amerikai gyártmányú géppuska:700eft!!!!!
Baj az is,hogy sok az alulképzett kiszolgáló személyzet.
Mikor sorkatona voltam 2 teherszállító repülőre,és 7 helikopterre volt 300fős kiszolgáló személyzet!
nem kell honvédelemre fordítani semmit, baromság,
oktakás, egészségügy!
Egyetértek! Félre a hadi kiadásokkal, Grippeneket vissza Svédországba és legyen végre működőképes oktatás.
Olyan lennénk, mint Japán:)
Csak nekünk még működőképes gazdaságunk is lenne!
A jobbikos kommentelőnek üzenem, aki hadiállapotot vízionált, h belebolondult a kuruczinfós-szemellenzős megtévesztésbe.
00:12, szerintem nagyon is fontos a Honvédség fejlesztése, fontos, hogy megfelelő haderőnk legyen.
Amúgy ez Japán. szóval még ennek örülnék is:
http://www.youtube.com/watch?v=w85-22SzCBA
http://www.youtube.com/watch?v=vLWNIeO9HKI
Ja és szocdem vagyok.
Teljesen jogos a kérdés!
Aki azzal dobálózik,hogy "nem lesz háború","ki támadna meg minket","majd jön a NATO" az mind nagyon nagyon buta(finoman fogalmaztam).
Egy hadseregnek soha,semilyen körülmények között nem szabad arra apellálnia,hogy nem lesz semmi konfliktus soha!Ez nem "vízionálás",ez így van!
Sajnos teljesen leépítették a haderőt.Fegyvernemek szüntek meg,mint pl harckocsizó,tüzér.Úgynevezett "modul" rendszerben képzik ki őket itt Tatán.Egy vicc!Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!