A Fidesz rombolásáért a baloldal felelős?
A baloldal a felelős a jelenlegi rossz(de javuló) helyzetért.
Ezt egy másik kérdésnél írtam, de idevág.:
"Az a baj, hogy nem bírtok összefüggéseiben gondolkodni.
Egy egyszerű példa. Volt a kommunizmus. Jött a rendszerváltás az MKP-ból lett MSZMP majd MSZP.
Ugyan az a tolvaj banda. Ennek ellenére szavaztatok rájuk. Oké. El lett mondva, hogy ezek az emberek (D-209, libajnai, a szemkilövető) a kommunista söpredéknek a maradéka, mégis meg lettek választva. El lett mondva, hogy ezek évtizedekre tönkreteszik az országot. Így is lett. Amikor már égett a ház le lettek váltva, de amikor föl lett emlegetve, hogy ugye ugye megmondtam, az elmútnyócévezés meg hülyeség."
Annyi a memóriátok mint egy aranyhalnak.
A komcsi maradék gyurcsányféle banda évtizedekre "elk.rta"
De hagyjuk már a baloldalt...
Gratulálok vak banda.
A Fidesz talán nem szemklilövető, söpredék banda, szerinted?
Tudnál nekem olyat mondani, mi minden fejlődött a Fidesz kormányzása ideje alatt?
Javult a közbiztonság?
Jobb lett az EÜ szolgáltatás színvonala?
Csökkent, megszűnt a gyermekéhezés, szegénység?
Jobb lett a fizetésed?
A baloldal kormányzása alatt sem volt jobb a helyzet, azt aláírom, de a Fidesz mit tett a Stadionokon, propaganda hadjáratokon és a Kínaiakkal, Oroszokkal, Koreaiakkal, Arabokkal való szövetkezésen kívül?
Az EU életszínvonal a jobb, vagy az erőszakos, diktatórikus keleti politika?
ma12:15
Bocsáss meg, ne haragudj!
# 11/14 Időpont ma 11:37
Az ugye azért megvan, hogy több MSZMP-s van a fideszben? :-) Szerinted miért nem nyilvánosak az ügynökakták még mindig? Mert ők is nyakig benne voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!