Ki fogja megköszönni a poltikának, hogy kihúznak minket a gödörből?
"Már nem átjáróház az országunk, nincs a nyakunkon az IMF, babák születnek, már otthon teremtésre is remek lehetségek vannak, nincs infláció..... és még hosszan sorolhatnám!"
Szóval te is Svájcban élsz? :D
Mit köszönjünk? Ha te a munkádban ugyan megcsinálnád a feladatodat, de a cég alapszabályzatát nem tartanád be(pl.: késel meg lopsz), akkor ezt a főnököd megköszönné? Szerintem inkább kirugna.
Egy demokratikus országban a politikusokra nem jóságos vezetőként kellene tekinteni, hanem alkalmazottra, hiszen mi választjuk és tartjuk el őket a saját pénzünkből. Cserébe az a minimum, hogy a mi érdekünket képviseljék, ne az IMF -ét.
Szerintem nem kell megköszönni semmit a Fidesznek, hanem le kell őket váltani, mert bár az eszme jó, de a vizsgán csúnyán megbuktak.
Lehetne persze azt mondani, hogy nincsen jobb párt, mert a kispártok bénák. Ennek a bénaságnak az az oka, hogy értelmesebb ember kispártban nem kezd el politizálni, mert tudja, hogy úgyse lenne esélye szavazatok hiányában. Ha viszont a nagyobb pártokkal nem elégedett emberek kispártokra is szavaznának, akkor azokban kormányzóképes emberek is lennének -így lenne alternatíva.
Másik dolog, hogy ha az emberek a választáson elvárnák a korrupciómentességet, tehát pl se Bajnaira, se Gyurcsányra, se Orbánra nem szavaznának és az előbb felsoroltakat otthonmaradással sem támogatnák, egyik nagy párt sem merné szétlopni az országot.
Tehát én a következő választáson megköszöm alkalmazottaim eddigi munkáját és felveszek helyettük újakat, mivel a szabályzatot nem tartották be.
"Szerintem nem kell megköszönni semmit a Fidesznek, hanem le kell őket váltani, mert bár az eszme jó, de a vizsgán csúnyán megbuktak."
Hajrá!
2014-ben is akkora volt a szátok mint az ólajtó, de a kormányváltás valahogy elmaradt.
El fog maradni 2018-ban is, mert újra megválasztjuk a Fideszt.
Addig az acsarkodásotok olyan mint a fing. Büdös, undorító, de igazából nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!