Ha győznek a korházvédők és a Hospinvest kivonul, akkor utána ki fogja működtetni a korházat? Vagy bezárják? Az önkormányzatnak gondolom nincs pénze a dologra.
engem nem érit, csak érdekel.
oké az önkormányzat üzemelteti tovább. de ott még az üzemeltetésre sincs nagyon pénz, nem hogy fejleszteni. Akkor mi lesz? vegetál még egy ideig, majd összedől?
De nem fognak győzni! Nevetséges ez az éhségsztrájk felváltva! Jól bezabálnak, majd beülnek sztrájkolni 5-6 órára!!! Ezek egy nagy nullák!
Engem érint (Egerhez tartozunk), de remélem nem fog kivonulni a Hospintvest! Akkor lenne igazán csak nagy baj!!!
igen, nekem is az a problámám ezzel az egésszel, hogy nem látom az alternatívát. Erről is szól a kérdés.
Az egy dolog, hogy a Hospinvest ne, de akkor ki? Erről a védők nem gondolkodnak?
kedves rémhírterjesztő - az ne nagyon zavarjon kedvenc foglakozásodban, hogy amit írsz az úgy valótlan, ahogy van.
semmiféle csődöt nem jelentett a hospinvest sem kiskunhalason, sem máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!