Miért nem csinálnak egy olyat a melegeknek ami ugyanaz, mint a házasság, csak más a neve?
Figyelt kérdés
Úgyebár ezzel mindneki lenyugodna. Például, ha valaki találna mondjuk egy thai meleget ugyanúgy tudna a párja vízumot kapni például és ugyanúgy menne az összes házassági jog.
Ezzel talán mindenki lenyugodna. A melegek,liberálisok,konzervatívok meg lenyugodnának, hogy végül nem a házasság lett beszennyezve
2015. dec. 22. 15:38
11/14 anonim válasza:
Na,Karácsonyra anyámnak ablaktörlőt vettem:d
Majd megmondom neki,hogy jövőre ő vegyen nekem ablaktörlőt:)
Egy meleg fiú:)
12/14 anonim válasza:
Hála neked és a meleges kérdéseidnek már a 'házasság' szóról is leiratkozom a GYK-n. Gratulálok.
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első meleges házassági kérdésem, meg szerintem az első házasságról szóló is :D
2015. dec. 23. 08:16
14/14 anonim válasza:
A házasság egyházi dolog is.
Kérdező, kicsiben megkaptad a választ.
azért nem teszik ami miatt eén 39%ot kaptam, mert egyetértettem veled. Na ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!