Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tetszik ez ennyire az...

Miért tetszik ez ennyire az embereknek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU

Nem értik amit mondanak?Vagy pont,hogy annyi egysíkúan látnak,hogy azt hiszik, hogy ez jó?

Most nem azért, zeneileg,ritmusra egész jó, hallgatható.

De az,hogy súlyos történelmi tévedések/hiányosságok vannak benne, és a dalszöveg írója olyan egyszerűen látja a dolgokat, mint egy 7 éves kisgyermek, az hihetetlen.

Értem én,hogy ez egy ferde tükör lenne a magyar társadalomnak, de ez abszolút negatív hangvételű, pesszimista látásmód.

Remélem senkit sem sért meg, de szerintem elmondható,hogy ezek "liberális" előadók.

De a liberálisok mániája,hogy legyünk pozitívak, meg hogy csak nekünk van a Himnuszunkban is "bal sors" stb...és akkor ők adnak elő egy ilyet?Hm...

Mert ezzel a legyünk már pozitívabb retorikával teljesen egyetértek, de akkor ez mégis mi?

Ráadásul rengeteg tévedés, tehát ami megítélhető negatívan és pozitívan is, ők azt is negatívnak mutatják be.

2015. dec. 21. 10:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elsőre is leszartam a stílusukat, politikailag nincs olyan,hogy "punk".
2015. dec. 21. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
mar hogy ne lenne?
2015. dec. 21. 19:53
 13/15 A kérdező kommentje:

"A punk egy zenei mozgalom"

[link]

2015. dec. 21. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Ahogy politikailag nincs olyan,hogy punk,zeneileg nincs olyan,hogy liberális.
2015. dec. 21. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:
A punk zenei iranyzat az anarchista, polgarpukkaszto, elitellenes, also tarsadalmi csoportokat megszolito zene volt mindig is. A liberalizmushoz nulla koze van.
2015. dec. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!