Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy már a BME kancellárja is beszállt a nőket lealacsonyító botrány sorozatba?

Figyelt kérdés
[link]

2015. dec. 20. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ákos meg Kövér középkori értékrendjüket hirdették. A kancellár ellenben csak egy viccet sütött el. Szerintem jó volt. Az előbbi kettővel ellentétben nem ítélem el.
2015. dec. 20. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyilván csak poénkodott a kancellár úr,de érdekes,hogy pont most.Mintha csak követni akarná a "trend"-et.
2015. dec. 20. 16:55
 13/17 tetro ***** válasza:
engem az érdekelne, hogy most vajon a BME-től megvon-e a kormány minden anyagi hozzájárulást, amiért elhatárolódtak a kancellártól?
2015. dec. 20. 17:02
 14/17 A kérdező kommentje:

beírtam a keresőbe és ez volt az első találat, máshol is olvastam már róla, meg engem a videó érdekel elsősorban nem az, amit írnak róla, el tudom én magam is dönteni mit gondolja a dolgokról..

nem tudom mi bajod a 444-el, ugyan azt a videót linkelték hozzá, mint a hvg vagy bármelyik másik lap..

2015. dec. 20. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnos ma már egy olyan világban élünk, ahol nem lehet úgy viccelni, hogy az ne bántson meg npt/férfit/heterot/homot/bantu-t/stb...

Sajnos ma már egy olyan világban élünk, ahol nem lehet úgy véleményt kinyilvánítani magánemberként, hogy a média és a nép ne akarjon téged rögtön felakasztani kiragadott mondatok miatt.

Nagyon szomorú ez a világ. És nem amiatt amit az emberek mondanak (lsd. vicc, vélemény), hanem ahogy a csürhe emiatt fel akarja őket koloncolni.

2015. dec. 21. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Jaj már... a kancellár úr ellőtt egy mocsok macsó poént, teherbe verek én mindenkit alapon; látva az ipsét normális, igényes nő önkéntelenül is felröhög, nem emancipuncimancit kiált.
2015. dec. 21. 11:40
 17/17 anonim válasza:

BME Kancellárnak lenni jó buli

[link]

2015. dec. 24. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!