Mi a véleményetek arról, hogy már a BME kancellárja is beszállt a nőket lealacsonyító botrány sorozatba?
beírtam a keresőbe és ez volt az első találat, máshol is olvastam már róla, meg engem a videó érdekel elsősorban nem az, amit írnak róla, el tudom én magam is dönteni mit gondolja a dolgokról..
nem tudom mi bajod a 444-el, ugyan azt a videót linkelték hozzá, mint a hvg vagy bármelyik másik lap..
Sajnos ma már egy olyan világban élünk, ahol nem lehet úgy viccelni, hogy az ne bántson meg npt/férfit/heterot/homot/bantu-t/stb...
Sajnos ma már egy olyan világban élünk, ahol nem lehet úgy véleményt kinyilvánítani magánemberként, hogy a média és a nép ne akarjon téged rögtön felakasztani kiragadott mondatok miatt.
Nagyon szomorú ez a világ. És nem amiatt amit az emberek mondanak (lsd. vicc, vélemény), hanem ahogy a csürhe emiatt fel akarja őket koloncolni.
BME Kancellárnak lenni jó buli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!