Ébresztő! Jobbikosok! Nem veszitek észre, hogy ez egy "nemzeti bolsevista" párt?
"(ne kurucot dobj, mert az abszolút nem jobbikos)"
Hát milyen?
ja a jobbik olyan szabályos,tisztességes,hogy még.
El akarják törölni a mentelmi jogot,erre egy bűnözőt épp ezzel hoznak ki a börtönből.Hát mondhatom hitelesek.
Morvai az európai parlamentben Budaházys pólóban vonul be.Hát ja....nem csodálom ha oszlatni akarják.....
GYerünk Jobbikosok most fikázzatok..mert az nem is úgy volt hazug fideszes vagy stb,blaaablaaablaaaaaaaa:)
"El akarják törölni a mentelmi jogot,erre egy bűnözőt épp ezzel hoznak ki a börtönből."Jobbik hol támogatta? Morvai nem jobbikos, hanem egy jogász. Novák meg a gyermekkori barátja. Ha a jobbik támogatni akarta volna, akkor indítja, és biztosan megszerzik a kopogtatót.
"Hát mondhatom hitelesek."
Te meg tájékozott.
"Morvai az európai parlamentben Budaházys pólóban vonul be.Hát ja....nem csodálom ha oszlatni akarják..... "
Hmm tényleg egy pólót felvenni hatalmas bűn! Neked még mindig tök hiteles a sztori? Megdönthetetlen bizonyíték, majd kiderül, hogy középiskolás szórakozás volt. Majd egy év múlva kijön egy stúdióminőségű hangfelvétel, és az ügy koronatanújából meg médiasztárt csinálnak. Teljesen reális.
(majd legközelebb a be/ben-re figyelj!)
na mit mondtam:)
be/ben...másba már nem lehetett belekötni:)
Ovi:)
PErsze pólót felvenni nem bűn csak a ti IStennőtök tudhatná,hogyan is kell felöltözni. Ez nem egy utcai összejövetel.
Az meg ,hogy jogász...NEm sűrven dicsekednék vele,hogy jogász létére szimpatizál egy bűnözővel.
Ja és tényleg én kérek elnézést.Csak a Jobbik szimpatizánsok akarják kihozni a börtönből.Akkor ők most ilyenkor nem Jobbikosok?Csak mikor azt kell kiabálni,hogy Fityesz,meg GYurcsány takarodj?
Szép az összetartás!
Na ... have a nice day!
21:48
Undorító vagy. Próbálod bemocskolni a jobbikot, és egy kalap alá venni Budaházyval. Budaházynak semmi köze a jobbikhoz, Morvai pedig jogvédő, és Budaházy igenis tisztességtelenül van börtönben. Amit eddig "bűnözött" azt már többszörösen leülte(gondolok itt a rongálásokra, meg a forgalom akadályozására, de erről nem tudok olyan sokat), de nem terrosista, 2 hamis felvételt mutattak fel eddig ellene, hát szép mondhatom az igazságszolgáltatás. Az is mérhetetlen nagy pofátlanság hogy a sarlókalapácsot már évtizedek óta le kellett volna venni, de még mindig ott van BP-n, és mert valaki le akarja szedni akkor az már köztörvényes bűnöző mi?? Kiváncsi vagyok mit szólnál, meg a kedves cigányság ha egy horogkeresztes szobor állna BP utcáin. Első nap leszednék..
Aki meg azt mondta hogy Pongrácz Gergelyt fel kellett volna kötni, menjen a büdös kurv@ anyjába, és most még finom voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!