Szerintetek sokan bevállalják a 20 millióért a 10 gyereket 3 év alatt?
3 gyerek kemény dió, hát még 10. :)
Számolgattam kicsit. 60 nm-nél nem lehet kisebb lakást venni. Ez Bp-en 20 millából nem biztos, hogy kijön, 90 nm-es házat pedig biztos nem építesz 20 millából, ha még telek is kell.
Vidéken lehet, hogy más árak vannak.
Szóval azért kell önrész rendesen.
"Számolgattam kicsit. 60 nm-nél nem lehet kisebb lakást venni. Ez Bp-en 20 millából nem biztos, hogy kijön, 90 nm-es házat pedig biztos nem építesz 20 millából, ha még telek is kell. "
Lehet nem csak a belváros nagypolgári lakásaival kellene szemezgetni. Pl.: Újpalotán jelenleg 205ezer/m^2 az átlagár, ami 60 négyzetméterre 12,5 millió ft. És azért vannak még ilyenek helyek.
10 év alatt 3 gyerek...
Egyébként 20 millió vidéken elég szép kis summa. Simán tudsz belőle egy jó kis közművesített telkett venni és tudsz rá építeni egy 3-4 szobás 150-160 m2-es házat építeni, ha spórolsz néhány dolgon.
Lakást pedig szintén könnyű venni belőle, hiszen amiben én lakom az ugyan csak 60 m2 körüli, de 4 millió körül már hozzá lehetne jutni.
Budapesten és más komolyabb helyeken nyilván másak az árak, de aki pénzért csinál gyereket, az gondolom nem ilyenekben gondolkodik.
"Miért nem mindjárt 20 gyereket két év alatt ,kérdező?"
Kutyáknál simán összejöhet, ha egy alomból átlag 6 kölyök megmarad.
A kérdező pedig nem írta, hogy ember vagy állat. :)))
"Egyébként 20 millió vidéken elég szép kis summa. Simán tudsz belőle egy jó kis közművesített telkett venni és tudsz rá építeni egy 3-4 szobás 150-160 m2-es házat építeni, ha spórolsz néhány dolgon.
"
Borsodban egy ismerősöm most adta el a kétszintes lakását 3 millióért egy romákkal lakott környéken:D
Így akár 5 lakás ára is kitelik 20 millióból,igaz munka nem lesz,és lehet elég gyakran kell majd hívni a biztosítót,mert gyakran betörik majd az üveget,ha érted:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!