Ha a Jobbik meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, akkor Budaházynak mért akart azt adni?
Figyelt kérdés
Kicsit ellentmondásos, nem? csak a jobbikosok kaphatnak mentelmi jogot?2010. márc. 23. 18:31
21/30 anonim válasza:
"azért fasisztázott mert mert elötte országromboló liberális szörnynek nevezted.
mit vártál csókoljon kézen vagy mi?"
mert az is
22/30 anonim válasza:
-Országromboló nem vagyok. Nem áll szándékomban és nem is áll képességben.
-Nem vagyok liberális
-Nincs semmiféle testi vagy mentális torzulásom
-Te azért még így is fasiszta maradsz.
24/30 anonim válasza:
"-Országromboló nem vagyok. Nem áll szándékomban és nem is áll képességben.
-Nem vagyok liberális
-Nincs semmiféle testi vagy mentális torzulásom
-Te azért még így is fasiszta maradsz."
komolyan???
na neee ? :D
de jó lesz nekünk
hogy nincs mentális torzulásod arra ne vegyél mérget :)
25/30 anonim válasza:
BUDAHÁZY NEM A JOBBIK KÉPVISELŐJE AKART LENNI, EGYÉBKÉNT Ő NEM CSALT MILLIÁRDOKAT, NEM HAZUDOTT A NÉPNEK, CSAK ELJÁRT EGY-KÉT TÜNTETÉSRE.
26/30 anonim válasza:
Én személyesen csak egy fasisztát ismerek, ő pedig olasz. Magyarországon nincsenek fasiszták te birka. :)
27/30 anonim válasza:
Akkor újnyilas, én kérek elnézést. Egyébként csak az veszi magára akinek vaj van a füle mögött.
28/30 anonim válasza:
Értsétek már meg végre, h a Jobbik tojik Budaházyra, hányszor teszitek még fel ezt a kérdést?
29/30 anonim válasza:
ő kezdte,ő kezdte,ő meg ezt mondta...basszus mint az oviban.Persze Budaházy egy ártatlan bárányka....egy békés tüntető:)
Én meg a szűzanya álruhában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!