Miben különbözne a Jobbik által felállított csendőrség a jelenlegi rendőrségtől?
"De miért nem lopna, miért tudna jobban rendet tartani? Ezt elvileg a rendőrségnek is tudna kell."
Viccelsz? Nézz már körül egy kicsit ember! Szerinted rend van az utcákon? Elvileg tudnia kell... Komolyan mondom férfi létemre este 22.00 óra után félek kimenni az utcára, pedig városban lakom. A polgárőrség meg egykutya. Semmit se csinálnak. Segítenek kiállni autókat megállítgatni. Dologtalan népség az is.
"Viccelsz? Nézz már körül egy kicsit ember! Szerinted rend van az utcákon? Elvileg tudnia kell... Komolyan mondom férfi létemre este 22.00 óra után félek kimenni az utcára, pedig városban lakom. A polgárőrség meg egykutya. Semmit se csinálnak. Segítenek kiállni autókat megállítgatni. Dologtalan népség az is."
A kérdésem lényegét nem válaszoltad meg. Mitől lenne jobb a csendőrség? "Elvileg tudnia kell..." Eddig nekem úgy tűnik, hogy pont eggyel több szervezetet hoznának létre, de nem értem, hogy látom, hogy miért lenne ez jobb, mint a már meglévők.
"igen, végülis polgárőrség több joggal, de azért sokkal képzettebbek. egy csendőr kiképzése két évbe kerülne azt írta a jobbik programja."
Ezt jó hallani, legutolsó infóm még az volt, hogy a Gárdára alapulva akarják létrehozni (és gárdisták, akiket eddig élőben láttam, diplomatikusan is fogalmazva, nem voltak fizikailag alkalmasak bármilyen rendfenntartásra).
a gárda megmaradna, és békeidőben lenne szerepe, úgy mint az árvíznél. nem mondom, hogy a gárdisták közül nem kerülnének át a csendőrséghez emberek kiképzésre, de ez kb ugyanaz, hogy te jelentkezel csendőrnek vagy rendőrnek.
szal a gárda a program szerint maradna mint szervezet.
Elvileg ha nagyapámnak pinája lenne akkor ő lenne a nagyanyám. :)
Születési hibám, hogy illatos a pinám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!