Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Kövér és Ákos mondatain...

Akik Kövér és Ákos mondatain most látványosan felháborodnak, azok anno ugyanígy felháborodtak Gyurcsány kijelentésén is?

Figyelt kérdés

Gyurcsány előállt azzal, hogy az "öregecskedő" (öreg) feleség helyett a férfiak fiatalabbat érdemelnek, azaz lecserélhetnék fiatalabbra.

https://www.youtube.com/watch?v=OKM0DmfbAgk

2015. dec. 18. 09:47
1 2 3 4
 21/33 ceri ***** válasza:
36%
Egyben biztosak lehettek. Akit a nemzetközi nagytőke képviselői (EU) megmondói, bérencei támadnak, az akár még rendesebb politikus is lehet. Már amennyire politikus lehet rendes. Mindenesetre inkább hihető, hogy MO érdekeit képviseli, mint azok a balos libsik. Kövér eléggé karakteresen kimondja amit gondol. A köteles beszéd is szemen szedett hazug torzítás volt. Mindenesetre inkább ezer ilyen szókimondó ellenség, mint a pojáca -magát a kamera előtt lélek nélkül elsíró patkány. Az utóbbit én főemlősnek sem tekintem.
2015. dec. 18. 17:26
 22/33 anonim ***** válasza:

# 22/22 Időpont ma 17:26

Megjött a karácsonyi prémium a párttól?

2015. dec. 18. 17:34
 23/33 anonim ***** válasza:
ceri, hany gyereked van?
2015. dec. 18. 18:05
 24/33 ceri ***** válasza:
38%

Én nem vagyok még csak fidesz szavazó sem. Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot. Amit nem mondták azt nem mondták. Az pedig, hogy valakinek az ország és a saját jóléte nem áll ellentétben egymással, pl ebben a kérdésben, az nagyon helyes. Ha ellenkezőleg lenne, ahhoz is joga lenne. Mint ahogy joga van minden nőnek dönteni a saját sorsában. Ezt ki vitatja? Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást. A véleményét mindenki elmondhatja, ti is. De ez nem azt jelenti, hogy a másikat a véleményéért a földbe döngöljétek. Nem is értem. Nem azt kívánta, hogy ne legyen, lehessen gyereked -ami ugye rossz kívánság lenne- hanem pont az ellenkezőjét. Hogy ne haljunk ki, hogy legyen nyugdíj, stb, stb. A család, a gyerek okozta boldogságról már nem is beszélek, mert akinek ez nem jelent semmit, akinek többet ér a Ft, a karrier -mert ugye itt MO-on elmondhatatlan karrier vár a nőkre gyerek nélkül- annak úgyis hiába beszél bárki is. És jogosan, mert mindenki maga éli meg az életét. De ettől még kívánhatom minden nőnek, hogy tapasztalja meg a boldogságot.

Nekem 1 gyerekem van, akit egyedül neveltem fel, mert meghalt az anyja, és nem nősültem újra, de csak ezért nincs több. Aki azt hiszi, hogy a gyereke miatt szegényebb lesz, azt csak sajnálni tudom. Még anyagilag sem lesz szegényebb. Én még olyan családot nem láttam akik a több gyerek miatt szegényebbek lettek volna. De ez a tendencia a gazdag Németeknél is. Úgy látszik a fehér ember ki akar halni. Joga persze van hozzá. Nekem meg jogom van ezt sajnálni. Jogom van hozzá és másnak is, hogy ezen ne örvendezzen. Ennyi.

2015. dec. 18. 20:31
 25/33 anonim ***** válasza:

# 25/25 Időpont ma 20:31

"Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot." [...] "Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást."

5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad. Hiteltelen bármi amit mondasz, innentől kezdve.

2015. dec. 18. 20:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Ott tapsikoltak, mert a szent igazmondó furcsány nyenyenc idol főnökük mondta. :)
2015. dec. 18. 21:14
 27/33 anonim ***** válasza:

"5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad."

Amit nekem válaszolt, abban szintén. Azt hittem valami csapongó félelmebeteg 15 évessel van dolgom. Liberózik, meg globáltőkézik, rócsildozik, mint egy tini-jobbikos, erre kiderül hogy egy szülő, aki felnevelt (???) egy gyereket. Ahhoz képest a kohézió irmagja sincs a mondandójában, már azt se tudom melyik oldal mellett érvel. De marhára mondja.:)

2015. dec. 18. 22:27
 28/33 anonim ***** válasza:
Én karrierépitő nő vagyok, művészi pályán, egyelőre egyáltalán nem foglalkoztat a gyerekvállalás,nem a hivatástudat miatt, egyszerűen nem vágyom rá, ha vmilyen gyári munkám lenne,ahol nem tudom megvalositani magam, és párkapcsolatom, azt hiszem,akkor sem akarnék.Jelenleg biztos nem, de mostanában többször elgondolkodtam, hogy mi lesz, ha később sem. Emellett meghallgattam a teljes interjút és nem ütköztem meg Ákos szavain úgy, ahogy sokan a közösségi oldalakon és fórumokon. Érdekes ez, van olyan egyetemet végzett barátnőm, akinek kisgyereke van, blogot ir erről és minden 2. posztban kifejti, hogy egész életében anya akart lenni, nem akart karriert, pedig tehetséges lány (szinművészetire járt). Szóval ő annak a nőnek a prototipusa, amilyenekről Ákos beszél, mégis veszettül fel van háborodva az ügyön, én szöges ellentéte vagyok, mégsem háboritott fel. 3-szor néztem meg az ominózus részt, először azt gonodltam, hogy kiforgatják a szavait, mert némileg félreérthetően fogalmazott, másodszor meg is ugyanezt, azt hozzátéve, hogy ebből nem derül ugyan ki számomra, hogy ő himsoviniszta lenne-e, de ha valamilyen szinten az lenn, az sem érdekel, nem lett ettől kevesebb a szememben . Egészségére, ez az ő véleménye, szive-joga elmondani, azt sem gondolom, hogy politizált volna, ez nem aktuálpolitikai kérdés (nem értem, miért mondják, hogy ne politizáljon egy zenész, sztem _ebben az interjuban nem tette_, persze tudom, hogy jobboldali beállitottságu, de nem aktuálpolitikai kérdésről nyilatkozott). akkor más inkább szociológiai, életvezetési téma. Természetesen a magánéletben, ha valóban némileg soviniszta (lenne), nem tudnám páromként elfogadni a véleményét. Ha nem individuális szinten,hanem társadalmin nézem, akkor igaza van abban, hogy felhozta a témát, hisz a magyar nagyon erősen fogy és igen, ez is egy olyan probléma, ami ellen lépéseket kellene tenni. Azt tegyük hozzá, hogy a saját élettepasztalataitol és életutjátöl senki nem tud elvonatkoztatni, neki 5 gyereke született, még jó, hogy a felesége nekik szentelte az életét, ennyi gyerekkel máshogy nem lehet. Ha számukra valóban igy lett teljes az élet (nem látok a fejükbe), akkor ez erősen benne van abban, hogy többek között miért van ezen az állásponton. Azt, hogy a magyar nőket gyerekszülésre kötelezné a szavaival vagy beleszólna az életükbe és hogy mit kezdjenek a testükkel, azt nem gondolom, sokan belehallják az interjuba, én nem.
2015. dec. 19. 10:07
 29/33 ceri ***** válasza:
45%

Persze, hogy nem értetek, mert az emberi szabadság mellett érvelek. Nem az alapján döntök, hogy ki mondja, hanem a tartalmat nézem. A saját életében mindenki maga illetékes, de ettől még lehet önálló véleménye.

És igen, liberózok, mert ők az emberiség rákja manapság.

Mert miért is személyeskedtek és kíváncsiskodtok az egyéni életemet illetően? Tipikusan liberós viselkedés, akkor, amikor ti nem mutatkoztok be és még egy tetves nick nevet sem vállaltok fel. Én azt tanultam, ha csak valami vészhelyzet nincs, nem kérek olyanoktól akiknek én nem adok. Ha pedig ad nekem valaki -akár bizalmat- azzal nem élek vissza.

"5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad."

Mennyiben, miben?

Én a nagycsaládokban csak jót láttam. Segítőkészséget, szeretetet, törődést .....sorolhatnám - ellentétben az egykékkel, és ellentétben a csonka családokkal. Az enyém sajnos az lett, de ez mellékes most. Ezek átlagok és általánosítások. De nagy átlagban el lehet mondani, hogy az anyagiakban fejlett nyugat, mindentől és mindenki mástól elidegenedett roncs társadalmak. Ez a roncsolódás pedig a liberalizmus következménye. A világ törvényei ugyanis adottak, és nem attól függenek, hogy ki hogy látja a dolgokat. Lehet egoista módon élni, de az a rákhoz vezet strukturális szinten. Lehet egoista módon is élni, de akkor ki kell vonulni a társadalomból, és nem elvárni attól semmit.

A nyugati ember csalódott, elidegenedett, nincs jövőképe, bizalma -ezért viselkedik úgy, hogy csak élvezni akar, és ezért nem vállal gyereket. Más okok is vannak. Ez bonyolult és összetett probléma. Nem véletlen, hogy melyik társadalmi, etnikai csoportok szaporodnak fenntarthatóan, sok esetben felelőtlenül extrém módon és melyek kezdenek elöregedni. Szval nem egyszerű a kérdés. Szerintem természetes ha egy politikus- hiszen nem csak a saját életéért felelős- ilyen húrokat is megpenget. Ákost pedig megkérdezte a riporter és elmondta a véleményét. Neki nem lehet véleménye? Vagy nem mondhatja el ha megkérdezik? Ettől ő már lenézi a párját és általában a nőket. Nincs joga egy férfinak és egy nőnek eldönteni, hogy milyen életmódot akarnak élni, mennyi gyereket akarnak nevelni? A gyermek öröm. Egy kiskutyát lehet szeretni, örülni neki? A gyereknek nem? Az akadék, hátráltató tényező? Mindenkinek joga eldönteni, és mindenkinek joga erről beszélni -főleg ha megkérdezik.

És igen, tipikus liberós magatartás, hogy ők mindenbe beleszólhatnak, nekik bármilyen véleményük lehet -akár a természeti és társadalmi törvényeket is meghazudtolva - ugyanakkor aki nem vallja ezeket a destruktív nézeteket, azokat meg minden aljas módon támadják. Nekem ezek a tapasztalataim. Ettől függetlenül nem ítélnék el 1 nőt sem aki nem akar gyereket szülni. Az ő élete, az ő nézete az ő dolga. Ebben ő illetékes. De nehogy már egy másik embernek is így kelljen gondolni! És nehogy már annak a másiknak ne legyen joga elmondani amit gondol! És nehogy már ha ezt mégis megteszi, akkor a csürhével kelljen nekem együtt üvöltenem, és pocskondiázni.

Én mindig a'mellé állok, akit igazságtalanság ér. Azt már csak sajnálom, hogy a liberalizmus liberóssá járatta le magát.

2015. dec. 19. 10:11
 30/33 anonim ***** válasza:

# 29/29 Időpont tegnap 10:11

Akkor még egyszer mondom, hogy mindenki megértse:

"Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot." [...] "Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást."

A második mondatban hazudsz, torzítasz és csúsztatsz. Így már érthető?

2015. dec. 20. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!