Akik Kövér és Ákos mondatain most látványosan felháborodnak, azok anno ugyanígy felháborodtak Gyurcsány kijelentésén is?
Gyurcsány előállt azzal, hogy az "öregecskedő" (öreg) feleség helyett a férfiak fiatalabbat érdemelnek, azaz lecserélhetnék fiatalabbra.
https://www.youtube.com/watch?v=OKM0DmfbAgk
# 22/22 Időpont ma 17:26
Megjött a karácsonyi prémium a párttól?
Én nem vagyok még csak fidesz szavazó sem. Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot. Amit nem mondták azt nem mondták. Az pedig, hogy valakinek az ország és a saját jóléte nem áll ellentétben egymással, pl ebben a kérdésben, az nagyon helyes. Ha ellenkezőleg lenne, ahhoz is joga lenne. Mint ahogy joga van minden nőnek dönteni a saját sorsában. Ezt ki vitatja? Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást. A véleményét mindenki elmondhatja, ti is. De ez nem azt jelenti, hogy a másikat a véleményéért a földbe döngöljétek. Nem is értem. Nem azt kívánta, hogy ne legyen, lehessen gyereked -ami ugye rossz kívánság lenne- hanem pont az ellenkezőjét. Hogy ne haljunk ki, hogy legyen nyugdíj, stb, stb. A család, a gyerek okozta boldogságról már nem is beszélek, mert akinek ez nem jelent semmit, akinek többet ér a Ft, a karrier -mert ugye itt MO-on elmondhatatlan karrier vár a nőkre gyerek nélkül- annak úgyis hiába beszél bárki is. És jogosan, mert mindenki maga éli meg az életét. De ettől még kívánhatom minden nőnek, hogy tapasztalja meg a boldogságot.
Nekem 1 gyerekem van, akit egyedül neveltem fel, mert meghalt az anyja, és nem nősültem újra, de csak ezért nincs több. Aki azt hiszi, hogy a gyereke miatt szegényebb lesz, azt csak sajnálni tudom. Még anyagilag sem lesz szegényebb. Én még olyan családot nem láttam akik a több gyerek miatt szegényebbek lettek volna. De ez a tendencia a gazdag Németeknél is. Úgy látszik a fehér ember ki akar halni. Joga persze van hozzá. Nekem meg jogom van ezt sajnálni. Jogom van hozzá és másnak is, hogy ezen ne örvendezzen. Ennyi.
# 25/25 Időpont ma 20:31
"Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot." [...] "Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást."
5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad. Hiteltelen bármi amit mondasz, innentől kezdve.
"5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad."
Amit nekem válaszolt, abban szintén. Azt hittem valami csapongó félelmebeteg 15 évessel van dolgom. Liberózik, meg globáltőkézik, rócsildozik, mint egy tini-jobbikos, erre kiderül hogy egy szülő, aki felnevelt (???) egy gyereket. Ahhoz képest a kohézió irmagja sincs a mondandójában, már azt se tudom melyik oldal mellett érvel. De marhára mondja.:)
Persze, hogy nem értetek, mert az emberi szabadság mellett érvelek. Nem az alapján döntök, hogy ki mondja, hanem a tartalmat nézem. A saját életében mindenki maga illetékes, de ettől még lehet önálló véleménye.
És igen, liberózok, mert ők az emberiség rákja manapság.
Mert miért is személyeskedtek és kíváncsiskodtok az egyéni életemet illetően? Tipikusan liberós viselkedés, akkor, amikor ti nem mutatkoztok be és még egy tetves nick nevet sem vállaltok fel. Én azt tanultam, ha csak valami vészhelyzet nincs, nem kérek olyanoktól akiknek én nem adok. Ha pedig ad nekem valaki -akár bizalmat- azzal nem élek vissza.
"5 mondaton belül cáfoltad meg saját magad."
Mennyiben, miben?
Én a nagycsaládokban csak jót láttam. Segítőkészséget, szeretetet, törődést .....sorolhatnám - ellentétben az egykékkel, és ellentétben a csonka családokkal. Az enyém sajnos az lett, de ez mellékes most. Ezek átlagok és általánosítások. De nagy átlagban el lehet mondani, hogy az anyagiakban fejlett nyugat, mindentől és mindenki mástól elidegenedett roncs társadalmak. Ez a roncsolódás pedig a liberalizmus következménye. A világ törvényei ugyanis adottak, és nem attól függenek, hogy ki hogy látja a dolgokat. Lehet egoista módon élni, de az a rákhoz vezet strukturális szinten. Lehet egoista módon is élni, de akkor ki kell vonulni a társadalomból, és nem elvárni attól semmit.
A nyugati ember csalódott, elidegenedett, nincs jövőképe, bizalma -ezért viselkedik úgy, hogy csak élvezni akar, és ezért nem vállal gyereket. Más okok is vannak. Ez bonyolult és összetett probléma. Nem véletlen, hogy melyik társadalmi, etnikai csoportok szaporodnak fenntarthatóan, sok esetben felelőtlenül extrém módon és melyek kezdenek elöregedni. Szval nem egyszerű a kérdés. Szerintem természetes ha egy politikus- hiszen nem csak a saját életéért felelős- ilyen húrokat is megpenget. Ákost pedig megkérdezte a riporter és elmondta a véleményét. Neki nem lehet véleménye? Vagy nem mondhatja el ha megkérdezik? Ettől ő már lenézi a párját és általában a nőket. Nincs joga egy férfinak és egy nőnek eldönteni, hogy milyen életmódot akarnak élni, mennyi gyereket akarnak nevelni? A gyermek öröm. Egy kiskutyát lehet szeretni, örülni neki? A gyereknek nem? Az akadék, hátráltató tényező? Mindenkinek joga eldönteni, és mindenkinek joga erről beszélni -főleg ha megkérdezik.
És igen, tipikus liberós magatartás, hogy ők mindenbe beleszólhatnak, nekik bármilyen véleményük lehet -akár a természeti és társadalmi törvényeket is meghazudtolva - ugyanakkor aki nem vallja ezeket a destruktív nézeteket, azokat meg minden aljas módon támadják. Nekem ezek a tapasztalataim. Ettől függetlenül nem ítélnék el 1 nőt sem aki nem akar gyereket szülni. Az ő élete, az ő nézete az ő dolga. Ebben ő illetékes. De nehogy már egy másik embernek is így kelljen gondolni! És nehogy már annak a másiknak ne legyen joga elmondani amit gondol! És nehogy már ha ezt mégis megteszi, akkor a csürhével kelljen nekem együtt üvöltenem, és pocskondiázni.
Én mindig a'mellé állok, akit igazságtalanság ér. Azt már csak sajnálom, hogy a liberalizmus liberóssá járatta le magát.
# 29/29 Időpont tegnap 10:11
Akkor még egyszer mondom, hogy mindenki megértse:
"Csak utálom a csúsztatást, torzítást, hazugságot." [...] "Ti liberósok vitatjátok a szabad vélemény alkotást, nyilvánítást."
A második mondatban hazudsz, torzítasz és csúsztatsz. Így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!