Ákos-nak van valami nagy Fideszes haverja?
# 9/9 Időpont ma 07:48
Nem lett államcsőd jelentve, és rohamosan haladunk tovább Görögország szintje felé. De se baj, mantrázd még a hülyeséget. :-)
Ha ebben az országban beindul a gyerekgyártás a Fidesz alatt, az is csak a szegénység és az abból fakadó igénytelenség miatt lesz.
Persze nem Fideszéknél, nekik lesz bőven pénzük a gyerekeikre. Ahogy Récsel a saját lábára állt, úgy fogja azt a többi sznob poronty is megtenni.
"Proli, te jobbágynak tartod magad, mi -magyarok- rabszolgák voltunk az mszp-szdsz rezsimek idején"
Tényleg? Szerintem meg voltunk jobban rabszolgák, mint most.
Legalábbis én nem vettem észre azt a nagy ugrást, ami 2010 óta történt az életszínvonalban...
"Azt tudom tanácsolni neked, hogy kövesd a 19-es Kun Béla elvtársad példáját és "menekülj" el Magyarországáról!"
Nektek nem az lesz az igazi problémátok, hogy én lelépek, hanem hogy még több százezren fogják követni a példámat.
Aztán majd lehet építeni a Feudális Keresztyén Nemzethy Királyságot, csak éppen emberek nem lesznek benne.
"Talán a 47 perces interjúból nem 2 mondatot kellett volna kiragadni hanem meghallgatni az egészet. Ez a tevékenység pedig nem pártfüggő."
Megint csak az öszödi beszédet tudom felhozni! Mert abból nem ragadtak ki semmit, ááá! Szóval mégiscsak pártfüggő!
9-es nagyon jól beszél.
És miért baj az, hogy alaposan megbeszéljük a dolgokat, ez nem gumicsont, hanem szólásszabadság. Ha foglalkoztatja valami az embereket, miért ne beszélhetnének róla?
"Ha foglalkoztatja valami az embereket, miért ne beszélhetnének róla?"
Komolyabb dolgok is foglalkoztathatnák az embereket, mint pl egészségügy, oktatás stb. Ezekről is lehet beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!