Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ákos-nak van valami nagy...

Ákos-nak van valami nagy Fideszes haverja?

Figyelt kérdés
Az énekesre gondolok természetesen!

2015. dec. 17. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

# 9/9 Időpont ma 07:48

Nem lett államcsőd jelentve, és rohamosan haladunk tovább Görögország szintje felé. De se baj, mantrázd még a hülyeséget. :-)

2015. dec. 18. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha ebben az országban beindul a gyerekgyártás a Fidesz alatt, az is csak a szegénység és az abból fakadó igénytelenség miatt lesz.

Persze nem Fideszéknél, nekik lesz bőven pénzük a gyerekeikre. Ahogy Récsel a saját lábára állt, úgy fogja azt a többi sznob poronty is megtenni.

2015. dec. 18. 08:05
 13/18 anonim ***** válasza:

"Proli, te jobbágynak tartod magad, mi -magyarok- rabszolgák voltunk az mszp-szdsz rezsimek idején"

Tényleg? Szerintem meg voltunk jobban rabszolgák, mint most.

Legalábbis én nem vettem észre azt a nagy ugrást, ami 2010 óta történt az életszínvonalban...

2015. dec. 18. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:

"Azt tudom tanácsolni neked, hogy kövesd a 19-es Kun Béla elvtársad példáját és "menekülj" el Magyarországáról!"

Nektek nem az lesz az igazi problémátok, hogy én lelépek, hanem hogy még több százezren fogják követni a példámat.

Aztán majd lehet építeni a Feudális Keresztyén Nemzethy Királyságot, csak éppen emberek nem lesznek benne.

2015. dec. 18. 08:10
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

"Talán a 47 perces interjúból nem 2 mondatot kellett volna kiragadni hanem meghallgatni az egészet. Ez a tevékenység pedig nem pártfüggő."

Megint csak az öszödi beszédet tudom felhozni! Mert abból nem ragadtak ki semmit, ááá! Szóval mégiscsak pártfüggő!

2015. dec. 18. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:

9-es nagyon jól beszél.

És miért baj az, hogy alaposan megbeszéljük a dolgokat, ez nem gumicsont, hanem szólásszabadság. Ha foglalkoztatja valami az embereket, miért ne beszélhetnének róla?

2015. dec. 18. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ha foglalkoztatja valami az embereket, miért ne beszélhetnének róla?"

Komolyabb dolgok is foglalkoztathatnák az embereket, mint pl egészségügy, oktatás stb. Ezekről is lehet beszélni!

2015. dec. 18. 09:52
 18/18 Gina Lollobrigida ***** válasza:
Melyik idióta hülye like-olta le a 9-es Fideszes istenverte marhát?
2015. dec. 18. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!