A fideszesek szerint azé az ország, aki teleszüli?
Figyelt kérdés
hmmm2015. dec. 17. 18:57
11/16 anonim válasza:
Az egy dolog, ha valaki diplomás akar lenni (én is az vagyok), de ami nekem fáj, hogy a diplomás ismerőseim fele azt hiszi, hogy most egy 3 éves BSC diploma miatt ő szarta a spanyol viaszt, és akkor egyből jön, hogy derogál 120 meg 140 nettóért elmenni dolgozni, még akkor is ha a tényleges tapasztalata 0 és a munkája tényleg csak ennyit ér amíg tapasztalatot nem szerez, mert neki a 200-300 ezres nettó kell, ha ezt nem kapja meg, akkor már "nincs munka Magyarországon" ezért megy külföldre büfés néninek.. A másik felének akinek meg mégis csak sikerül 200-300-as nettóval lehelyezkednie, az meg "hogy neveljek má gyereket, én is alig élek meg", közbe minden hétvégén ott rohad a szórakozó helyen, egy nyamvadt hétvégét nem hagyna ki.. Egy éjszaka alatt elkölt 8-10 ezer ft-t bulizásra, jól érzi magát, amikor meghívhatja havert 2 sörre akkor menőnek érzi magát, de ha arról van szó, hogy miért nem akar családot? "mer Magyarországon lehetetlen megélni, hogy akarnák má családot!", ez a bajom a diplomás ismerőseimmel
12/16 anonim válasza:
"Nem, nem a romáktól félnek a magyar fiatalok, hanem a piszkos, nehéz munkától."
Te tudod is. Sok magyar ismerősöm van, akik szívesen dolgoznának nehéz munkát, mert nem tudnának máshol elhelyezkedni, de a legtöbb ilyen munkahely tele van szemétkedő cigánnyal.
13/16 anonim válasza:
Igazad van Kérdező, én is így látom. Teljesen logikátlan ez a rendszer.
Egy csomó ismerősöm csak azért van "hátrányos helyzetűnek" titulálva, mert 3-nál több gyerekük van, holott televannak kocsikkal, ingatlanokkal, és még ők kapnak mindenféle juttatásokat, meg kedvezményeket (ingyen tankönyv, ingyen közétkezés, ingyen bérlet....) Szóval tényleg igazságtalan.
14/16 anonim válasza:
Hát reméljük nem te szaporodsz kérdező!
Nehéz volt ezt a kérdést megszülni?
Hmmm
15/16 anonim válasza:
Ez egy rendkívül ótvaros álszent felvetés a fidesz részéről. Az,hogy egy nő akar szülni vagy sem, az önálló elhatározása. A férfiak is ugyanúgy kellenek a szüléshez -megtermékenyüléshez mert gondolom nem a szél fújja oda amit megszülnek.. És mi van azokkal a nőkkel akik egészségügyileg nem tudnak szülni, ők már nem is nők? Ti barmok..:D A leszbikus nők pedig embertelen korcsok mert ők nem méltóak szülés szent örömére? Ti nagyon hül..ék vagytok.
16/16 anonim válasza:
Ezen elv szerint egyébként, akkor a romák az ország abszolút urai, a teremtés koronái mivel ők a legszaporábbak. Remélem sok roma és migráns gyermeket fogtok eltartani.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!