Az sem tetszik hogy 10 milliot kap aki 3 gyereket vállal?
"Ha lehet ne valami internetharcos mondja már meg hogy a fiatalok mit akarnak csinálni, és mihez kezdünk(enék) 10+10 millióval. "
Nem az internet harcosok mondják meg, hanem az állam, hogy mire költheted el.
"nem teszek elhamarkodott kijelentéseket, de ez legalább TÁMOGAT a gyerekvállalásban"
Ez már elég elhamarkodott kijelentés volt.
"nem az egyébként minimálbérből kell éldegéljek 2 gyerekkel"
1. Nem csak minimálbéres állások léteznek.
2. Élned ugyanabból kell, csak lakásra kapsz X összeg önerőt.
"Ezt nézzétek már meg, és ne habzó szájjal ennek vagy annak a párnak a szócsövei legyetek."
A kérdéseket elnézve, eddig viszonylag párt független válaszok születtek.
"Engem nem is érdekel ki adja, ennél ezerszer rosszabb helyre kerülnek pénzek."
Na pont erről van szó, hogy nem érdekel ki adja, milyen feltételekkel, csak vérszemet kapsz hogy pénz pénz pénz...
"Igen öcsém, de legalább van egy lakásom."
Csak ez megint olyan, hogy nem attól a 2 gyerek után kapott 1-2 milliótól lesz lakásod. Nem azt mondom hogy az nem segítség, sokat számít, de akkor meg ne úgy legyen reklámozva hogy ingyen 10 millió mindenkinek.
"Gondolkodjon már a sok nethuszár."
Gondolkodj már te is, mielőtt válaszolsz egy kérdésre, amiről azt sem tudod mi fán terem...
20-21 ti meg tanuljatok már meg olvasni mielőtt lejáratjátok magatokat.
Mi az h csak qrva nagy lakásra adják?
"Lázár bejelentése szerint a csok-nál eddig érvényben levő négyzetméter-korlátokat eltörölték már az egy gyereket vállalóknál is "
Tanulni kéne olvasni, utána acsarkodni.
Na gondoltam, hogy mindenki jobban fogja megint tudni a dolgokat. Gratulálok hozzá.
19: ÉN nem értem a problémát, de te már csődbe juttatsz fél perc alatt, és eladod a házam. Attól hogy te nem tudsz a pénzzel bánni, még ne feltételezd másról is ezt. A 10 milliós támogatás VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ. A hitel más. Mesélj már kinek nem jönne jól ha hozzávágnának 10 miskát? Mennyit segítene a gyerekek nevelésekor? Hogy ne kuporgatni kelljen iskolatáskára, füzetekre, új cipőre. Én még fiatal vagyok, én emlékszem mennyit hagytunk ott minden augusztus végén írószerekre, tankönyvekre, stb. De te már eladod a házamat. Gratulálok ÉN tényleg nem értem hogy neked mi a problémád, mert hogy fejben valami nincs rendben, az fix.
Arról nem beszélve, hogy az a 10 millió egy családi ház önerejének a nagy %át teheti ki. Nem évekig kell kuporgatni, vagy horribilis feltételű, és összegű hitelt felvenni. És erre jön rá a másik 10-es hitel formájában, nyilván kedvezményes formájában. Mondjuk kicsit könnyebben hajlanék 3 gyerek vállalására úgy, hogy nem kell eladósodjak, amit 60 éves koromig fizetek. Édesanyám 45 éves volt, mire kifizette a lakáshitelt, és széthajtotta magát. Az hogy reggel 8-este 7 ig nem volt otthon, az teljesen normális dolog volt. Este 7 után meg még nekiállt vacsorát főzni nekünk. Tudod hogy láttam a szüleimet? Este hullafáradtan. De biztos ÉN nem értem mi a probléma.
Nem tudom te hol nőttél föl, de nyilván nem érzed ennek a súlyát. Te az a típusú ember lehetsz, aki egyszerűen nyomorult. Megnyomorította az élet, és semminek nem tud örülni. Nyernél a lottón abból is annyit látnál hogy "na király most minden rokon meg barát jön majd kölcsön kérni. Szánalmas vagy. És ne mond már meg hogy ÉN mit akarok, és ÉN mit, és hogy fogok csinálni.
"NEM MONDOD? Én meg már azt hittem hogy potyogtatunk asszonkámma 3 kőköt és habzsi-dőzsi életem végéig semmi meló. Istenem de fogyatékos vagy."
Azt hiszem ilyen primitív szinttől nincs miről tovább beszélnünk.
Igen, ezt gyakran tolják olyanok, akiknek nincs érve. Így azért jobb kihátrálni a vitából, mint füled farkad behúzva :)
Meg persze jelentgetve inkább a másik hozzászólását, hogy töröljék :)
Szia!
Az a helyzet, hogy mióta kiderült h a DK és Bajnai pártja is fizetett trollokat használ szócsőnek, a gyakori is tele lett ilyen balos propagandaszöveget toló, Orbánt gonosz diktátornak kikiáltó és amúgy minden Fideszes döntést lehúzó trollokkal.
Az ilyenek miatt nem halad érdemi irányba a politika, mert nem csak a rossz döntéseket támadják, hanem a jókat is, ergo nem lesz semmiféle negatív visszacsatolás a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!