Ha a Jobbik kormányra kerül, hány palesztint akar letelepíteni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ezeket az embereket meg fogják keresztelni, vagy maradhatnak muszlimok?2015. dec. 16. 09:34
2/16 anonim válasza:
Miért nem a Jobbiktól kérdezed?
3/16 anonim válasza:
Semennyit, lehetőleg mindenkit el fognak küldeni aki nem az általuk kitalált tökéletes "magyar" etnikumba tartozik.
6/16 anonim válasza:
nekem nincs félni valóm mert német vagyok :D ha elküld a jobbik Ott van még mindig az ōshazám...
7/16 anonim válasza:
Ennyi bölcsességet régen olvastam egy csokorba kötve!
8/16 anonim válasza:
A Jobbik nem akar palesztinokat telepíteni Magyarországra, sem muszlimokat, sem keresztényeket.
A párt a független Palesztina tervet támogatja.
9/16 anonim válasza:
"meg fogják keresztelni, vagy maradhatnak muszlimok"
Miért ketesztelnének meg bárkit is, az nem változtat semmin. Attól hogy valakit meglocsolnak egy kis szentelt vízzel, még nem lesz jobb vagy más ember.
Én sem vagyok megkeresztelve, pedig magyar vagyok, és nem érzem magam Kevésbé értékes embernek a keresztényeknél.
10/16 anonim válasza:
Nem unjátok még ezeket a jobbikos kérdéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!