Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál egy politikai...

Támogatnál egy politikai mozgalmat, ami Európa megerősödését tartaná szem előtt?

Figyelt kérdés

Határvédelem megerősítése a bevándorlók ellen, a muszlimok ellehetetlenítése és kivándorlásra kényszerítése. A jogvédő liberálisok mehetnek velük, ha köztük akarnak élni vagy felőlem Fekete-Afrika is lehet a célországuk, ha nagyon akarják.

Tudomány és technika hathatósabb támogatása, a vallás háttérbe szorítása.

Gyermekvállalás propagálása és elősegítése, korrupció elleni kegyetlen harc. Kapjanak nyilvános ostorozást és sebeiket permetezzék ecettel.

Keleti tagállamok megsegítése oly módszerrel, hogy gazdaságaikban a lehető legalacsonyabb mértékre vissza tudják szorítani az adóterheket, a kieső pénzeket pedig a gazdagabb államok állnák.

Az Európai Unió lecserélné nevét Európai Domíniumra.

Oroszországban Putyin hatalmának és oligarcháinak megtörése, ED-bábkormány létrehozása és az orosz társadalom felszabadítása és civilizálása, hogy később az ország csatlakozhasson az Európai Domíniumhoz.

Szibéria a globális felmelegedés hatására egyre lakhatóbbá válik, amire Kína is felfigyelt és szeretnék megkaparintani maguknak. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, nekünk is szükségünk van erre a gazdag és értékes területre.

2015. dec. 13. 13:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ahha, szóval szerettek kötekedni, értem.

Mi az az európai jelleg, amit annyira nem szabad elvesztenünk? Ezt nem igazán értem.

Hellén kultúra, római kultúra, középkori kultúra, esetleg a bizánci? Vagy jurtákban akartok élni és lovasíjászosdit játszani, mert az európain belül ez a magyar jelleg (ami inkább ázsiai)?

Szóval nem értem.

2015. dec. 13. 16:16
 12/25 A kérdező kommentje:

Okos témákat vetsz fel.

Én elsősorban demokráciára gondoltam, egy erős elnöki pozícióval, mint amilyen például az USA-ban van, vagy principális rendszerre, mint amit Augustus vezetett be Rómában.

A nemzeti mozgalmakat nem támogatom különösen, ha valaki hagyományt akar őrizni, akkor csinálja, nem állok az útjába, de állami támogatást nem kapna a hobbijára.

A gyarmatosítás nem rossz ötlet. Az ottani népekre is igen keményen ráfér.

2015. dec. 13. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Nemzeti mozgalomként arra gondoltam, hogy valaki önállósodni akar, és nem akar egyesült Európát. Na velük mi legyen?
2015. dec. 13. 16:45
 14/25 anonim ***** válasza:

"Mi az az európai jelleg, amit annyira nem szabad elvesztenünk?"

A felvilágosodás kori eszmék alapján mára kialakult liberális társadalom értékei. Emberi élet, szabadság, emberi jogok fontosságának hangsúlyozása.

2015. dec. 13. 16:49
 15/25 A kérdező kommentje:

Miért ne akarnának egyesült Európát?

Egyesülés nélkül halálra vagyunk ítélve.

2015. dec. 13. 16:56
 16/25 A kérdező kommentje:

Miért is lennének ezek ellentétes eszmék az általam leírt társadalommal?

2015. dec. 13. 16:58
 17/25 anonim ***** válasza:

"#13

Miért ne akarnának egyesült Európát?

Egyesülés nélkül halálra vagyunk ítélve."

Ettől még elég sokan vannak, akik nem így gondolják. Velük mit akarsz kezdeni?

2015. dec. 13. 17:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Nyilván kötekedünk, ha ilyen gyűlölködő dumával nyitsz rögtön az első két mondatban. Szerencsére Európának értelmes vezetői vannak.
2015. dec. 13. 17:10
 19/25 A kérdező kommentje:

Semmit nem akarok velük kezdeni.

Nem lesz akkora politikai befolyásuk, hogy érdemben tegyenek bármit is. Ha pedig látják, hogy jól működik az ED, akkor ők is meg lesznek győzve annak létjogosultságáról.

2015. dec. 13. 17:13
 20/25 A kérdező kommentje:

Gondolom, te szeretnél még pár olyan mészárlást, mint ami pont egy hónapja volt Párizsban, igaz?

Esetleg jó lenne, ha teljesen megszokottá válna az az állapot?

Örülnél neki, igaz?

2015. dec. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!