Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem zavar titeket, hogy már...

Nem zavar titeket, hogy már ki sem léphetsz nyugodtan az utcára?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy semmit nem tehetsz, mondhatsz, viselhetsz, amiért valaki ne szólnának meg.

Ha valakit a barátodnak szólítasz, k***ög fideszes vagy.

Ha kimondod, hogy baloldali beállítottságú, k***ög kommunista.

Ha büszke vagy a magyarságodra, k***ög hungarista, vagy náci.

Évezredes jelképeket sem viselhetsz.

Ha erőskezű kormányt akarsz, mindenki a diktatúrákkal dobálózik.

Ha ilyen lagymatagot, k***ög liberális vagy.

Tényleg mindenki megbolondult?

Van még valaki akinek nem akarjátok átvágni a torkát? Tényleg ennyire jó egymást marni?

Tényleg azt hiszitek, hogy jót tesz ez az országnak?

Ha magatokba néztek nem érzitek úgy, hogy szégyellnetek kellene magatokat?

2010. márc. 22. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem szokásom senkit se megszólni, az ismerőseimmel politizálni sem.

Ez a magyar mentalitás,ami az utóbbi években felerősödött.Sok az ostoba,fanatikus ember,tudomásul kell vennünk.

2010. márc. 22. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több mint egy hónap és megint lesz 4 év szünet. Ezt meg csak kibírod te is.
2010. márc. 22. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem tapasztaltam. Debrecenben töltöm időm nagy részét, ha fórumozok néha találkozok kötekedő emberekkel, de ha nem vita kompatibilis otthagyom.
2010. márc. 22. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a dolog az én lakóhelyemen -hála Istennek- nem így működik.
2010. márc. 22. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kilépek nyugodtan az utcára, és senki sem mond rám ilyeneket.
2010. márc. 22. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Itt ilyen. Még három hétig hungarista náci nyilas nemtom micsoda leszek, aztán hirtelen "megjavulok".
2010. márc. 22. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
ez van sajnos :(
2010. márc. 22. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenki érzi, hogy sok múlik az idei választásokon, és mindenki azt gondolja, hogy csakis az a jó megoldás az ország jövőjére, amit ő, és az ő pártja jónak gondol.

Sajnos érvelni, vitázni nem mindenki tud, ezért aztán ilyenkor a tudást személyeskedéssel próbálja helyettesíteni. Én sokat vitázok politikáról, és az a tapasztalatom, hogy általában akkor gurul el a másik fél gyógyszere, amikor úgy érzi, hogy mégsincs valamiben igaza. Ilyenkor érez pillanatnyi gyűlöletet, amiből aztán megszületik a felmenőim pocskondiázása...

Ha az embernek határozott véleménye van a politikáról, akkor ez sajnos benne van a pakliban. Nem csak itt, de mindenütt a világon. Persze ettől még törekedni kellene rá, hogy ne ragadjanak el az indulatok, mert a vitáknak csak addig van értelmük, amíg tényekről, és nem érzelmekről szólnak.

2010. márc. 22. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi bajod van? Semmi ilyet nem tapasztalok.

Ne igyál annyit.

2010. márc. 23. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:

én tök nyugodtan megyek ki az utcára.

nem nyilvánítok véleményt politikáról, főleg akkor nem, ha nem is kérdezik a véleményem.

meghallgatom mások véleményét még akkor is, ha amúgy idiótának tartom őket.

ide időnként leírom a véleményem (nem is vagyok 100%-os), aztán majd megyek szépen szavazni és elviselem, ha nem az én pártom nyer. nem fogok utána tüntetni, felvonulni, nem mondom, hogy illegitim... majd 4 év múlva meglátjuk.

egyébként meg dolgozom, fizetem az adót, eltartom a családomat, nevelem a kislányomat. és alapvetően boldogan élek.

2010. márc. 23. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!