Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kudarcból adódó frusztráltság...

Kudarcból adódó frusztráltság vagy mentális sérülés eredményezi a szélsőségekkel való szimpatizálást?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azokról beszélek,akik a cigányok támogatásáról óbégatnak és eszükbe se jut,hogy a cigányokra szánt támogatások összege töredéke annak,amit a kamuból leszázalékoltakra költünk akik közben feketén dolgoznak.Egyszóval a szűklátókörű hőbörgő rasszista gyökerekről.
2010. márc. 22. 22:49
 12/12 anonim ***** válasza:

"a szűklátókörű hőbörgő rasszista gyökerekről."

Azt hiszem ezek után elmondhatom rólad, hogy egy gusztustalan, tudatlan, sznob kis féreg vagy:) Annyira szeretném ha leköltöznél kicsit mondjuk Ózdra, komolyan:)

Miért nem az ilyeneket szurkálják meg a cigányok, mint te? Ja, mert gondolom jó környéken laksz (normális cigányokkal a környezetedben, vagy azok nélkül) és/vagy autóval jársz. Képzeld, én is!:) Budaörs, azt gondolom elég jó környék és itt is van egy két nagyon nagyon normális cigány.

Csak annyi a különbség köztünk, hogy én nem csak magamra gondolok, és nem képzelem azt, hogy amiről nem tudok, az nincs, nem képzelem azt, hogy az a jelenség amivel én személy szerint nem találkozom, nem is létezik, és nem képzelem azt, hogy aki mást merészel állítani, az csak egy "rasszista gyökér".

Én csak gyerekeit és idős, vidéken élő szüleit féltő felnőtt embereket látok, akik maximum annyiban frusztráltak, hogy úgy érzik nincsenek biztonságban azok, akiket szeretnek.

Mentálisan sérült pedig te vagy, ezt bizonyítod egyrészt a rendkívül jóindulatú kérdéseddel, másrészt a szintén sokat sejtető hozzászólásoddal.

2010. márc. 23. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!