Orbánék bejelentették, hogy Szeged is kap egy stadiont 3 milliárdból. Kb 50 ember jár meccsere. Miért kell oda is?
Figyelt kérdés
Továbbá az mtk budapest, kispest, haladás szombathely, és a diósgyőr is kap stadiont. Valószínűleg egyáltalán nem lesz kihasználtsága, mivel kb együttvéve nem járnak 2 ezren meccsre. A kórházak meg utoljára a Rákosi érában voltak felújítva. Szomorú vagyok.2015. dec. 4. 11:48
11/13 anonim válasza:
Én nem örülök, hogy "megkapták", mert most én is szívok velük együtt.Pedig én nem érdemlem ezt, úgy érzem.
12/13 anonim válasza:
Uniós népbutítás és hergelés. Kifele abból a szartartáy unióból!
13/13 anonim válasza:
szerintem a fidesz kb jövő év felére a szétesés közélbe kerül. Nem sok van nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!