Hoppá, hoppá, egy újabb hazug állítás dőlt össze. Vélemény?
Most akkor hogy is van az, hogy a gárdisták és a romák ellenségek? Szegény romákat nem verték meg a neonáci jobbikosok?
Lehet, hogy valakik érdekében áll ezt álltani holott a cikk szerint (is) a valóság teljesen más?
Most akkor ebben mi képvisel hírértéket? Az, hogy a cigányok elmentek vagy az, hogy beengedték őket?
Szerintem egyik sem valami nagy dolog. Vagy azért mentek el, mert szimpatizálnak a Jobbikkal, vagy azért, mert tartanak tőle, mindkettő előfordulhat. Az meg, hogy beengedték őket, véleményem szerint megintcsak nem valami nagy szenzáció, ha nem engedték volna őket be, na az lett volna csak az igazi hír.
"Az meg, hogy beengedték őket, véleményem szerint megintcsak nem valami nagy szenzáció, ha nem engedték volna őket be, na az lett volna csak az igazi hír.
"
te hülye gyerek!
az volt a hír hogy nem engedték be
őket a zsindex fröcsögött az antiszemita gárdától
és ki..szott érdekes hogy még is bemehettek nem?
Kinek is volt érdeke, hogy romákat lehessen fotózni a Jobbik rendezvényén? Szerintem csak a Jobbiknak, aki próbál szabadulni a szélsőségesen nacionalista skatulyától, de ez néhány megfizetett díszcigánnyal nem fog menni.
Ugyanígy a Fidesznek és az MSZP-nek is megvannak a maguk díszcigányai, kicsit más céllal, őket elő lehet húzni a roma szavazatok megszerzésére.
23:10
Mi van veled, elgurult a gyógyszered? Ha ideges vagy, szedjél hangyát boxkesztyűben! A linken egy Népszabadságból származó cikk van, és ugye azt te is tudod, hogy a NOL az nem a "zsindex". Hogy megjelent egy cikk az Indexen, amit ugyan megcáfol a NOL ezen írása, de amelyről sem a belinkelt NOL-cikk, sem a kérdező nem tesz említést? Hát bocs, hogy nem tudom olyan naprakészen, mikor mit ír az index, mondjuk, az sem teljesen tiszta, hogy, ha te ennyire utálod őket, akkor miért lógsz folyton rajta, de ez legyen a te bajod. Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!