Hogy mernek a liberálisok véleményt nyilvánítani más párt gazdaságpolitikájáról, mikor a 20 év bebizonyította hogy ők mennyire értnek hozzá?
A liberálisok teljesen ostobák szerintem.
Liberális orvos nekem soha nem kellene, mert csak félrekezel. Ahogy építész sem, mert rám dől a ház.
És liberális pilóta gépére sem szállok fel, csak ha öngyilkos akarok lenni!
Egyszerűen nevetséges bohócok, és teljesen 0 ák.
Sajnos ezt mutatja ez az eltelt 20 év!
De cáfoljanak meg a tapasztalatok alapján!
Namost a kapitalizmusról sokan elmondták már, hogy rossz, pl Bécsben 1989-ben házak falára volt felfestve, hogy rohad a kapitalizmus, de jobbat még nem talált ki senki. Még Drábik János sem.
Csak hogy a liberalizmus magában hordozza folyamatosan hogy átesik a ló másik oldalára.
Ha meg elkezdünk szabályozni " ahogy kifejtetted"az meg már szociális piacgazdaság, szóval értelmetlen a liberalizmus.
Miért a nemzetszocializmus jó volt? A kommunizmus jó volt? A diktatúra jó volt?
Költözz Iránba.
El lehet menni itt lehet bennünket hagyni, tessék...
Én nem tudom,de úgy emlékszem 1989-ben nagyon örültek,hogy jön a liberális világ....
Én személy szerint,kíváncsi lennék arra,hogy az elmúlt 20 év liberalizmusában nevelkedett fiatalok,hogy lennének képesek lemondani személyes szabadságukról,egy közös,nagy cél érdekében....
Na, az ilyen és ehhez hasonló kérdések miatt megyek el az országból 2 éven belül. Mert nekem igényem van és igényem is lesz liberalizmusra.
Az, hogy valaki nem tudja kiteljesíteni magát (önmegvalósítás) a mai világban, és ezért a liberalizmust okolja, és ilyen megállapításokat tesz... hát... "szép" hely ez a Magyarország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!