Olyan jól él mindenki Magyarországon, hogy az emberek nem is akarnak mást a Fidesz helyett?
Figyelt kérdés
Nem sok ellenállást látok.
A magam részéről nem igazán érzem, hogy mérföldekkel jobb lenne a helyzet, mint az MSZP alatt volt, max. a kerítésükkel megállították a dzsárókat, de erre mindenki képes lett volna, akinek egy kis agya van és tudja, hogy milyenek az arabok.
Lehet mondani, hogy a jelenlegiek közül még a Fidesz a legjobb, de ha elismernénk, hogy mi csak ennyire vagyunk képesek, az elég nagy szégyen lenne a magyarságra nézve.
2015. nov. 28. 07:35
1/19 anonim válasza:
Senki nem állítja, hogy a FIdesz jó vagy a legjobb, de a többi sem ér többet. Ha másikak kerülnének az élre, akkor ugyanez menne tovább, csak más zsebekbe kerülne a haszon.
2/19 anonim válasza:
Mondj jobbat náluk. Ha az MSZP lenne hatalmon, nem csak hogy százezrével lennének itt az arabok, hanem még lehet előbb kapnának ingyen lakást, mint egy itteni.
3/19 A kérdező kommentje:
Értem. Én is pontosan ezt írtam a kérdésben, amiről ti beszéltek. Azért engem megnyugtat a tudat, hogy az emberek a Fideszt csak "nincs jobb" alapon szeretik és nem azért, mert ilyen mélyen igénytelenek.
2015. nov. 28. 08:07
4/19 anonim válasza:
Akkor szavazz a Libatolvajra, te igényes.
5/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberek felszínesek, nem hatolnak le a mélybe, mert az már gondolkodást igényelne, ezért a könnyeben érzékelhető szélsőségeket hajlamosak figyelembe venni. Pedig hát szokott középút is lenni. A Fidesznél az amoralitás, a szociális érzéketlenség és a szocializmust is felülmúló kontraszelekció jelenti az alapvető gyengeséget, elvi politikai eszmeiség nincs mellette. Az MSZP túlságosan ragaszkodik az örökölt eszmeiséghez és nem kellően határozott az ésszerű döntések meghozatalában (különösen a volt SZDSZ-es egymásrautaltság korszakában).
6/19 A kérdező kommentje:
Te tényleg ennyire agytalan vagy?
2015. nov. 28. 09:07
7/19 anonim válasza:
Szerinted a Fityesz szociálisan érzéketlen? A nagycsaládosok nem adóznak, ingyen esznek a gyerekek, ingyen utaznak, családi pótlék havi 50,mit kellene még adniuk? Szerinted?
8/19 A kérdező kommentje:
És szerinted hogy jut el egy átlagember a nagycsaládig, amikor még magát is csak vegetálás szinten tudja eltartani, te zseni?
2015. nov. 28. 09:58
9/19 anonim válasza:
A szociális támogatást a többi dolgozó ember adójából fizetik. Ha a szociális támogatást akarják növelni, akkor a többi dolgozótól többet kellene elvenni.
10/19 anonim válasza:
# 7/9 Időpont ma 09:52
Szerintem aki olyasmiket mond, hogy mindenki annyit ér, amennyit keres, arra kifejezetten finom szó az, hogy szociálisan érzéketlen.
Meg akik tönkretesznek néhányszáz trafikost azért, hogy a sajátjaiknak legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!