Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik
a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub
televíziókat. Miért?
Hozzáteszem, ezek után még a jobbikosok vannak felháborodva, hogy állítólag az említett két csatorna rossz színben tünteti fel őket, miközben teljesen jogosan teszik egy ilyen nyilatkozat után.
Csak hogy ezek a médiák a Jobbikot a születésétől fogva rossz színben tüntetik fel! De legalább ne hazudoznának, mert az nem ugyan az mint feltüntetni!
2010. márc. 21. 12:09
Az rtlklub és a tv2 magyarország szégyenfoltjai, külföldön cigánynak nevezik a magyarokat. Büszkék vagytok arra, hogy olyan országban éltek ahol egy félanalfabéta bunkó cigány éveken keresztül főműsoridoben bohockodott? Aki miatt a normális országok rajtunk röhögtek? Büszkék vagytok arra, hogy ez a két adó sztárolja és sajnáltassa a gyilkosokat? Pl Cozma gyilkosait? Üldözik a hazafiasságot, de a deviánsok sztárok lehetnek, kur*ák,bu*ik,cigán*ok,bűnözők. Ez magyarország? mert ez a két adó ezt akarja sugallni, az évek során teljesen elhűlyítette a magyarságot, mit várjon az ember az olyan fiataloktól akik a barátok köztön és a mónika shown szocializálódtak? Kell szórakoztató csatorna is természetesen, de ne arról szóljon, hogy sárba tiporja a magyar értékeket és a hazafias gondolkodást és a devianciát népszerűsíti...
2010. márc. 21. 12:12
Ezen kívül ez a két csatorna éveken keresztül foggal és körömmel védte az mszpt és az szdszt és támogatta a politikusbűnözést, elferdítették az igazságot, elhallgatták a cigánybűnözést a politikusbűnözést, ezzel támogatva mindkettőt! Az szdsz és az mszp szennycsatornái...
2010. márc. 21. 12:15
Meg lehet nézni, mi történik az USA-ban, ahol tömegével vannak hasonló tv adók. Az emberek egy része még azt sem tudja, hogy a Föld gömbölyű. Az általános műveltség a béka segge alatt van. Ezek a tv adók és a liberális oktatáspolitika megtette a hatását nálunk is, működik a birka effektus. A terv azonban kicsit visszaütött. Ezeket az embereket nem a nagy pártok tudják megvezetni, ugyanúgy vevők a Jobbik által képviselt irányvonalra is.
2010. márc. 21. 12:30
Én azt nem értem,hogy megszüntetnék a két csatornát,sőt a Vona egyszer azt is mondta,hogy az épületüket is lerombolná,ehhez képest azért volt már bent Vona Gábor kétszer is,meg Dúró Dóra is a Mokkában,és akkor azért érdekes módon örültek a szereplési lehetőségnek...
2010. márc. 21. 12:32
Mert öcsém márc 15.-én a Shrek 8-at adják ami szerintem azért nevetséges, mert Shrek nem igazán harcolt 1848. március 15.-én a Habsburg elnyomás ellen.
Továbbá tisztelettel már a pöts van ki Máunival meg Józskabátyámmal, és a gyerekeit csak azt látják, hogy a retkek hogy verekednek...
Nagyjából ennyi.
2010. márc. 21. 13:30
17/19 A kérdező kommentje:
Ha annyira sz@r csatorna akkor miért szerepelnek bennük?
18/19 A kérdező kommentje:
a két említett csatorna HAZUDIK akkor az sem igaz hogyha az Mszp vagy a Fidesz-ről mondanak valamit?
Vagy az igaz?
Vona szokott ilyet mondani, ezt kb ugy kell felfogni mint a tesco-turul dolgot. Természetesen vagy lesz másik két csatorna amine ka szinvonala ilyen lesz, csak kevesebb agymosással, vagy átalakulnak ezek.
2010. márc. 22. 00:15
Kapcsolódó kérdések: