Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt a videót még biztosan nem...

Ezt a videót még biztosan nem láttad, vélemény?

2010. márc. 20. 18:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:20

Ha nem a szadat jartatnad hanem rakattintanal es megnezned a videot akkor tudnad mirol van szo.De ha igy neked jobban tetszik akkor a Jobbik nemzedeke c film megtekinteheto sok helyen, usd be a keresobe.

2010. márc. 20. 19:24
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

megnéztem a linket természetesen, és nem vagyok vevő a demagóg agymosó filmre köszi:D csak azért jegyeztem meg hogy kuruc mert a jobbik szimpatizánsok előszeretettel linkelnek kurucról barikádról meg hasonló színvonalas helyekről.

na én kiszálltam. sziasztok.

2010. márc. 20. 19:35
 13/27 anonim ***** válasza:

19:35

Nem tudom hogy tudtal megnezni 70 percet 5 perc alatt:):)

Azert tettem be a kurucos linket mert ott indul el a video a legegyszerubben.A video nem agymosas hanem a valosag.Az a valosag amit eloszeretettel kivan a Fidesz eltitkolni.

2010. márc. 20. 19:38
 14/27 A kérdező kommentje:
Senki nem beszélt itt a fideszről.
2010. márc. 20. 19:40
 15/27 A kérdező kommentje:
A végén ott van hogy eurostat adatok
2010. márc. 20. 19:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnad akkor kozlom veled hogy ez egy fidesz kampanyvideo.Csupan csak igy kerult szoba.
2010. márc. 20. 19:43
 17/27 anonim ***** válasza:

Bocs ,igazad van az elobb tett be valaki egy videot es arra valaszoltam.Hasonlo volt a kerdes, eltevesztettem.

http://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Ezt,a kommentjeim erre vonatkoztak.Azert ezt is megnezhetetd.

2010. márc. 20. 19:53
 18/27 anonim ***** válasza:

Ur Isten!Most neztem meg a videodat.Ezt be ne vedd,ez egy akkora hazugsaghalmaz hogy megbotrankoztato.

Ja,persze...autopalyat epitettek csak azt elfelejtettek utana irni hogy 3-szor annyi penzbol mint lehetett volna.

2010. márc. 20. 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:

Az egész nevetséges!

Eleve 2001 től számol, holott a valódi kormányzása az MSZP nek 2003 tól indult hiszen nem kellett még módosítani sem a költségvetést.

Nem jelzik hogy mekkora infláció mellett történt az emelkedések mértéke!

Kölcsönből építeni a legegyszerűbb, ehez nem kell ész.

Csak azt nem teszik mind ehez hozzá, hogy az adósság állományunkat meg duplázták, és minden közrendszerünket a tönk szélére sodorták, a gazdaságunk meg zsugorodott 20% ot!

Ez már nem kampány de nem is marketing, hanem hazudozás.

Csak jelzem Jobbikos vagyok, és OV vel sem szimpatizálok, és neki is sorolhatnám a bűneit.

De ezt a filmet kb Bayer Zsoca hazugságaihoz tudom hasonlítani!

2010. márc. 20. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:
Marhaság az egész! Pl az egészségügy is haldoklik! 8 évvel ezelőtt pl 2 szer ennyi pénzből gazdálkodtak, mint most! Amik emelkedtek azok is messze elmaradnak ahoz képest h az árak, kiadások hogy emelkedtek!
2010. márc. 20. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!