A C. I. A áll a francia terrortámadás mögött valójában?
Szerintem teljesen hülyeség és hazugság, hogy a francia terrortámadás mögött a CIA állna...
Mindig találni kell egy bűnbakot, hogy ki állhat ezek mögött!
Utolsó kommentelő ironikusan ugyan, de ő is ugyanazt állítja, mint a legtöbb agymosott, hogy Soros áll emögött!
A forrásban szereplő cikk szerintem oltári hazugság!
Szerintem az ISIS, vagy más terrorhálózat irányítja ezeket a cselekményeket.
"elfogulatlanul nézni"
Te persze nem vagy elfogult a CIAval szemben ááá te neeem...
Ezeknek a terortámadásoknak nagy részét mind zsidók szervezik.
Az oszd meg és uralkodj elv alapján összeugrasztják a keresztényeket és a muszlimokat egymással, hogy ők azalatt megszerezzék a hatalmat.
A szélsőséges iszlám, vagyis a vahabizmus képviselője Szaúd-Arábia, a szélsőséges kereszténység képviselője meg az USA és a hitgyüli-féle szekták. A szaúdiak terjesztik a keresztényellenes vahabita propagandákat, az amerikaiak/hitgyülisek meg terjesztik a muszlimellenes cionista propagandákat. De érdekes módon az USA és Szaúd-Arábia mindig is jó haverjai voltak egymásnak, sosem volt bajuk egymással, mindig is milliárdokkal támogatták egymást.
A szélsőséges iszlám terrortámadások mögött a vahabizmus áll, a szélsőséges keresztény terrortámadások mögött (mint a cionista Breivik esete) egyaránt ugyanaz a cél. A keresztényeket és muszlimokat egymással összeugrasztani. A zsidók meg közben majd jót röhögnek a markukban, és persze ezalatt megszerzik a hatalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!