Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A C. I. A áll a francia...

A C. I. A áll a francia terrortámadás mögött valójában?

Figyelt kérdés
Túl sok a gyanús jel, amit az alábbiakban tárnánk fel a cikkek. Nagyon érdekes összefüggések vannak benne. Nagyon érdekel a véleményed ? [link]
2015. nov. 18. 21:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
29%
Persze,a C.I.A.,a zsidók,az angolok,a németek,az oroszok,sőt,lehet,hogy a mi "nemzetbiztonságiaink".Csak egy biztos,hogy nem arab terroristák,terrorszervezetek.Az olyan snassz lenne.Én egyébként birodalmi rohamosztagosokra gyanakszom.
2016. jún. 4. 18:20
 22/30 anonim ***** válasza:
9%
Egy bombát csinálni vagy meghúzni a ravaszt nem kell CIA. A WTC-ben egyértelmű, hogy nyakig benne volt az összes állami szerv, elkezdve a CIA-tól, befejezve az elnökkel.
2016. jún. 30. 14:59
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg Soros volt :D Őt úgy is utálni kell :D
2016. aug. 3. 09:25
 24/30 A kérdező kommentje:
Próbáljátok meg nyitottan, elfogulatlanul nézni a kérdést, ne zsigerből válaszoljatok.
2016. szept. 4. 16:04
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem teljesen hülyeség és hazugság, hogy a francia terrortámadás mögött a CIA állna...

Mindig találni kell egy bűnbakot, hogy ki állhat ezek mögött!

Utolsó kommentelő ironikusan ugyan, de ő is ugyanazt állítja, mint a legtöbb agymosott, hogy Soros áll emögött!

A forrásban szereplő cikk szerintem oltári hazugság!

Szerintem az ISIS, vagy más terrorhálózat irányítja ezeket a cselekményeket.

2016. szept. 4. 18:28
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"elfogulatlanul nézni"

Te persze nem vagy elfogult a CIAval szemben ááá te neeem...

2016. szept. 4. 18:33
 27/30 anonim ***** válasza:
67%
Az vitán felül tény, hogy egy európai uniós "patriot act" nagyon nagy örömöt jelentene ezeknek a korrupt szervezeteknek. Kik is szavazták most meg egy országos népszavazáson a saját lehallgatásukat, Svájc? Miért is, mert a robbantó araboktól félnek?
2016. okt. 7. 12:18
 28/30 szántóvető ***** válasza:
elég régi történet,meglepő hogy a konteósok ilyen lassan kapcsoltak.mi tartott ennyi ideig?
2017. máj. 23. 08:50
 29/30 anonim ***** válasza:
igen, meg botkáék
2017. jún. 11. 22:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Ezeknek a terortámadásoknak nagy részét mind zsidók szervezik.

Az oszd meg és uralkodj elv alapján összeugrasztják a keresztényeket és a muszlimokat egymással, hogy ők azalatt megszerezzék a hatalmat.

A szélsőséges iszlám, vagyis a vahabizmus képviselője Szaúd-Arábia, a szélsőséges kereszténység képviselője meg az USA és a hitgyüli-féle szekták. A szaúdiak terjesztik a keresztényellenes vahabita propagandákat, az amerikaiak/hitgyülisek meg terjesztik a muszlimellenes cionista propagandákat. De érdekes módon az USA és Szaúd-Arábia mindig is jó haverjai voltak egymásnak, sosem volt bajuk egymással, mindig is milliárdokkal támogatták egymást.

A szélsőséges iszlám terrortámadások mögött a vahabizmus áll, a szélsőséges keresztény terrortámadások mögött (mint a cionista Breivik esete) egyaránt ugyanaz a cél. A keresztényeket és muszlimokat egymással összeugrasztani. A zsidók meg közben majd jót röhögnek a markukban, és persze ezalatt megszerzik a hatalmat.

2018. jan. 26. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!