Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Facebook miért nem emlékezik...

Facebook miért nem emlékezik meg az orosz repülőgép katasztrófáról?

Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mert nem olvasták Kovács Dániel cikkét.

[link]

2015. nov. 15. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:

"Tudom hogy ti csak és kizárólag érdekből álltok valaki valami mellé."

Szánalmas vagy... ha valaki nem osztja a huszadik kérdésedben a szerencsétlen oroszok álláspontot az csak valamilyen érdek mentén teheti ezt. Gratulálok a logikádhoz.

2015. nov. 15. 18:48
 13/15 Jeffrey Spender ***** válasza:
De a franciákat a huszadik oldalon osztjátok, pedig a francia, orosz, török vagy akármilyen EMBER élete ugyanannyit ér még a "liberális" logika szerint is, nem ?
2015. nov. 15. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még mindig túl van tárgyalva, nincs egy olyan oldal se jelenleg, ami minimálisan nem foglalkozik a kérdéssel és még youtube-n is ezt kell látni. Majd ha egy olyan bejelentést látok Zuckerbergtől, h annyi dollárt/eurót adományoz az áldozatok családjainak vagy a terror elhárításnak, amennyi francia zászlós profilkép lesz, akk elismerem, h én is át fogom állítani a profil képem. Viszont ez a mostani kicsit túlzás, mert tényleg csak azért mert menő városról van szó, ami a "divat" központja és rengeteg parfümtől kezdve sok minden áll ott és talán a leghíresebb építmények közé tartozik az Eifel torony. 65 millióan laknak Francia országban, az a 150 ember meghalhatott volna máskép is és máshol is megölnek annyit naponta. Ez viszont migráns ellenesség, mert az egyik szír volt, de attól jó pár éve élnek muszlimok Francia országba. Már egy egész negyedük van Párizsba, ahol megkülönböztetik őket szinte és félnek bemenni oda. Ők is emberek, ugyan annyit ér az életük, de a Franciák megérdemelték részben. Meg mi történne, ha kiderülne, h egy muszlim is volt az áldozatok között? akk a muszlimokat is sajnáljuk, mert rosszkor volt rossz helyen!? Ha egy gázszivárgás miatt felrobbanna egy metró, épület, előadó vagy bármi, amibe több 100-an halnak meg akk hibáztassuk a gázszolgáltatót? Nem a Muszlimok hibája, hanem csak 5-6 muszlim hibája. Ez viszont álltalánosítás és nem mindegyik terrorista. 2001. 09. 11. Még jó, h nem volt facebook és ekkora elterjedése az internetnek, pedig ott nem csak 150 ember halt meg... Nagyon nem tetszik nekem ez, kiváncsi vagyok meddig fog játszódni ez, h nem lehet értelmesen origot, indexet, hvgt, facebookot, youtubet és még 9gag-et se nézni anélkül, h ne kerülne a szemem elé egy ilyen poszt.
2015. nov. 15. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A facebook az oroszok által lelőtt gépről sem emlékezett meg...
2015. nov. 16. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!