Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menekült kvóta ellen szeretnék...

Menekült kvóta ellen szeretnék aláírni, de nem akarom betenni a lábam fideszes helyre mit tegyek?

Figyelt kérdés
hol lehet még aláírni? félek ha bemegyek egy fidesz irodába és meglát valaki egy rokonom vagy ismerősöm akkor azt fogja hinni hogy fideszes vagyok pedig nem szeretem a fideszt mi a megoldás?
2015. nov. 13. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Tök mindegy, ha aláírod (kell még pár adatod) akkor a Fidesz el fog érni. Mert minimum a címed kell, ami után küldeni fognak neked szórólapokat meg hívni is fognak. Én már jártam így anno velük.

Amúgy utcán is gyűjtik, bár nem tudom te merre laksz, az kimaradt.

2015. nov. 13. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
7%

Ez a petíció nem arról szól, hogy ki van a bevándorlók ellen, hanem sokkal inkább azt mérik fel vele, hogy ki van Orbán mellett.

Ne írd alá, én sem teszem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__734..

2015. nov. 13. 17:41
 3/4 A kérdező kommentje:
annyira szánalmas már ez a lejárató kampány, meg ez a hozzáállás hogy a Fidesz mindenben rossz, szerintem is sok mindenben rossz, de ez a démonizálás már kezdi lejáratni a többi pártot elég brutálisan.. mindenki valami brutális hátsó szándékot feltételez mindig mindenben, holott igen is vannak a Fidesznek is használható ötletei, amiket érdemes támogatni! Hagyjuk már ezt a gyerekes hozzáállás, hogy nem szeretem a Fideszt, ezért bármit kitalál vagy csinál vagy mond, az mind rossz.. -.- szánalmas éretlen gondolkozás.. itt is mindig egyből ez megy -.-
2015. nov. 13. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Forgalmasabb helyeken tuti h alá tudsz írni. Egyébként pártállástól függetlenül, felelősségteljesen gondolkodsz, gyermekeidet és öreg korodat te is egy elképzelt és nem ránk kényszerített közösségben akarod majd élni. Helyes!
2015. dec. 6. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!