Orbán szerint, a baloldal is felelős a menekültáradatért?
Van igazság abban, amit mond.
Viszont, a menekültáradat fő oka, hogy ezek a közel-keleti országok geopolitikai játszóterek a katonailag erős nagyhatalmak számára.
A baloldal csak profitál a bevándorlásból, mivel a migránsok, ha állampolgárságot kapnak, baloldali szavazók lesznek.Ugyanis, ők támogatják a "sokszínűséget" meg a hasonló hülyeségeket.
Emiatt, a baloldalnak nagyon is érdeke, hogy minél több bevándorló érkezzen és kapjon állampolgárságot.
Orbán mindig mindenkiben bűnbakot keres, mert önmaga egy vezetésre teljességgel alkalmatlan ember. Mellesleg konkrétan elmebeteg, paranoid pszichózisban szenved. Régen el kellett volna a hatalomból zavarni, mert buggyant.
A menekültáradatot igen gyorsan meg lehet állítani, és már régen meg kellett és meg is lehetett volna állítani: aki tényleges menekült (szír), háborús övezetből jön, az kevés ember. A többi azonnal hazatoloncolható, és minden állampolgár saját hazája köteles visszafogadni az adott állampolgárát. Ez a nemzetközi jogban le van írva.
Valójában éppen Orbán az egyik fő oka annak, hogy Európát elöntötték a migránsok és a helyzet nincs kezelve a mai napig.
"Mindig tudtam, hogy az egész Szíriai háborút a Gyurcsány szervezte, hogy az orbánnak rossz legyen!"
Honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy Gyurcsány a hibás a Szíriai háború szervezéséért?
Tudnál nekem egy HITELES forrást erről mutatni?
Te tényleg ennyire agyatlan vagy?
Te meg egy agyhalott csira vagy!
Majd akkor leszek "agyatlan", ha mutattok egy forrást arról, hogy valóban Gyurcsány felelős a Szíriai háború szervezéséért!!!
Addig nem kérek semmi mellébeszélést és oltogatást, amíg nem mutattok forrást!!!
Mert az már felettéb szánalmas, hogy mindenért Gyurcsányt kell okolni!
Ennyire féltek tőle?
Miért kellett lenulláznotok?
CSak azért kaptam, mert kértem egy forrást, ami alátámasztja az állításod?
Csak ezért?
Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
MAGYAR HÍRLAP
Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!