El szoktad olvasni a pártok politikai programját
választások előtt vagy érzelemből szavazól?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 13:01
1/8 anonim válasza:
Nem szoktam, Fideszes vagyok és rájuk fogok szavazni amíg élek.
2015. nov. 11. 13:07
2/8 anonim válasza:
nem szoktam, és nem is érdekel az ellenzék minden féle kamu propagandája, aminek a negyedét sem tudnák teljesíteni.
én is a Fideszre fogok szavazni, mert ami jelenleg az ellenzék...az nem ellenzék hanem egy nagy vicc.
2015. nov. 11. 13:18
3/8 anonim válasza:
Nem érdekel a programja senkinek, a Fidesz az egyetlen párt aki kormányozni tudja ezt az országot. A bevándorlók ellen tett lépések meg még jobban arra ösztönöznek hogy a Fidesz-KDNP-re szavazzak. Sőt lehet belépek a Fidesz-be és segítek nekik amiben csak tudok.
2015. nov. 11. 13:24
4/8 anonim válasza:
Néha elolvasom, de igazából az számít hogy mit csináltak az elmúlt években az adott pártok, nem az amit gyorsan a savazás előtt mondanak.
És szintén a Fideszre fogok szavazni, mert ahogy a #2 írta Magyarországon jelenleg az ellenzék az mellett hogy egy vicc, érzésem szerint alkalmatlan lenne az ország irányítására.
2015. nov. 11. 13:25
5/8 anonim válasza:
Kiváló példát kaptunk abból, miért tartunk itt. Nem ám megfontolás, nem ám (jól vagy rosszul tudott) érdek, nem, az fárasztó. Elég a gondolkodásmentes érzelem. Én csak azt nem értem, miért csodálkoznak néhányan. Semmi ok rá. Minden világos.
2015. nov. 11. 14:07
6/8 szántóvető válasza:
erre nehéz korrekt választ adni hiszen jelentős változások tapasztalhatóak 2 választási ciklus között.itt van pl a fidesz amelyik kisajátította az állami televíziós és rádiócsatornákat és ott minden nap pártpropagandát nyomat reggeltől estig.(ilyen régen nem fordult elő.)de ettől eltekintve az ember nagyjából tisztában van a pártok politikai nézeteivel hiszen a belpolitika elől elmenekülni is nehéz.mindenhonnan ömlik az ember nyakába a hígfos,ha akarja ha nem.kampányidőszakban jönnek az új ígéretek,de addigra a többség úgyis eldönti hogy kire adja a voksát.(én is,hogy a kérdésre is válaszoljak.)na mindegy az a lényeg hogy szűk 3 év múlva lesz a következő ami könnyen az utolsó is lehet mert ennek az országnak nincs 7 éve hátra fidesz-uralom alatt
2015. nov. 11. 14:10
7/8 anonim válasza:
A Jobbikét elolvasom, a többiek már bizonyítottak, így eleve ki vannak zárva.
2015. nov. 11. 18:22
8/8 anonim válasza:
Egyikét nem olvasom el, mivel úgy is hazudnak és nem azt csinálják, amit ígértek.
Ellenben őszintén hirdetem, hogy az összes politikus húsát meg kell ennünk. Nincs más választásunk, ha jól akarunk élni. Ha megszüntetjük a tolvajokat, akkor megszűnik a baj is. Ha újak jönnek, őket is megesszük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!