Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem van az, hogy a...

Csak szerintem van az, hogy a Jobbik csak azért tud a becsületesség mintaképeként tetszelegni a szavazói előtt, mert még nem került be a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Úgy értem: külsős pártként könnyű ócsárolni a többieket, de ha bekerülnek, (márpedig be fognak) akkor kiderül hogy nem is olyan szentek?
2010. márc. 19. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
IQ80 itt is alkot? :) Csípom a búráját. :)))
2010. márc. 19. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Persze. A Jobbik varázsa egyelőre a "szűziességében" rejlik, amely máris erősen megkopott. A Parlamentben a szélsőségek le szoktak amortizálódni.
2010. márc. 19. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Ők nem fognak nyugi. :)
2010. márc. 19. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

Persze. A Jobbik varázsa egyelőre a "szűziességében" rejlik, amely máris erősen megkopott. A Parlamentben a szélsőségek le szoktak amortizálódni.

Hatalmas LO-GI-KA ?

2010. márc. 19. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Na te úr istenem... Ha nem tudnád nem a Parlamentből tolják ki a pénzt talicskával - mivel ott nincs -, hanem az önkormányzatokból. Jé, és az véletlenül nem a Fidesz kezében van szinte mindenhol? :)
2010. márc. 19. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a JOBBIKról már most is derültek ki tisztességtelen dolgok, pedig még bent sincs a Parlamentben...mi lesz, ha bekerül...ha?
2010. márc. 19. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Mert mond már meg, az mszpnek mi a varázsa? A tolvajlás? XD
2010. márc. 19. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:

"A Jobbik varázsa máris erősen megkopott"

mégis mitől kopott meg?

"A Parlamentben a szélsőségek le szoktak amortizálódni"

1. a Jobbik mért lenne szélsőséges?

2. honnan tudod, volt már szélsőséges (radikális) párt a Parlamentben? Nem volt.

3. az anti Jobbikosok látnak a jövőbe is?

2010. márc. 19. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:

"1. a Jobbik mért lenne szélsőséges?"

Mert radikális, kizárólagosságra törekvő párt, amely nem tiszteli az Alkotmányt és a demokráciát is csak ímmel-ámmal viseli (addig, ameddig az számára előnyös).

"2. honnan tudod, volt már szélsőséges (radikális) párt a Parlamentben? Nem volt."

MIÉP. Dereng? Éltél már akkor?

"3. az anti Jobbikosok látnak a jövőbe is?"

Nem jövőbe látás, hanem történelmi tapasztalat, nemzetközi megfigyelés és némi logika.

2010. márc. 19. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!