Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért kampányolnak a jobbikosok...

Mért kampányolnak a jobbikosok az LMP ellen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
JÓ KÉRDÉS mindenkit utálnak a Parlamentben. Elégé fura.
2010. márc. 25. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem,nem kampányolnak ellene én láttam,hogy pont az Lmp volt az aki le tépkedte a Jobbik plakátjait és rá ragaztotta a Jobbik plakátjára az övét.Szóval szerintem nem a Jobbik az aki ocsárolja őket.Na meg a Fidesz is ugyan ezt csinálta a Jobbikkal!Meg azzal van tele a hócipőm,hogy jön az Mszp meg a Fidesz a nyugdijasokkal!!!!Na ,de a fiatalokkal mi lessz?Azoknak nem kell segítség jobb jövő?Hiszen a nyugdijasok tartják el a gyerekeiket meg az unokáikat!NINCS MUNKAHELY!Voltam Mszps fórumon is ,fröcsögtek ott hogy így a nyugdij ugy a nyugdij.Meg kérdeztük mikor lesz munkahely?!Azt monták majd 4-5év mulva Hát kösz addig haljunk éhen kerüljünk utccára!Majd a Fidesz válasza az volt ,Majd 10 év mulva lesznek munkahelyek na kösz addigra meg döglünk családostól!Szóval ennyit a nagy kampányokról!Ja még valami,mért a nyugdijasokkal takaroznak?Mert azokból vannak többen ugyan is a fiatalság igen el enyésző mivel nem szaporodik a magyarnép mert,csak minket fehér magyarokat szorongatnak csak ránk érvényes minden új adózás stb szóval nekem meg van a véleményem a politikáról!!!!Undoritó amit művelenek a mi sorsunkról pár idétlen tolvaj pénz éhes öltönyös itélkezik!Nekik nem kell félni nem lessze gy szép nap se háza se étel az asztalon se fűtése se vize se semmie!!!!
2010. márc. 25. 20:07
 13/14 anonim válasza:
Az LMP elsősorban egy "zöld" párt. Sok esetben tiltakoznak környezetet károsító építkezések,beruházások ellen. DE,mi a kifogásuk, ha egy zöldövezetben, egy puszta, még látványnak is rossz gödör helyére egy uszodát szeretnének építettni a helybéli lakosok.Az LMP ma már egy hidat,járdát,köves utat,közértet,vendéglőt stb. nem engedne építettni.Talán térjünk vissza a gyűjtögető, kőbaltát használó korszakba? A környezetvédelem nem lehet a norm. fejlődés gátja!Ők pedig ezt gátolják, kifelé, farizeus módon. Tessék megnézni hol és miként laknak. Nem barlanglakásban.
2010. márc. 25. 20:45
 14/14 anonim válasza:
25%
nem is engedik kampányolni a jobbikot a khocsogok...mégis a második...szebb jövőt
2010. márc. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!