Mért kampányolnak a jobbikosok az LMP ellen?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 01:06
11/14 anonim válasza:
JÓ KÉRDÉS mindenkit utálnak a Parlamentben. Elégé fura.
12/14 anonim válasza:
Szerintem,nem kampányolnak ellene én láttam,hogy pont az Lmp volt az aki le tépkedte a Jobbik plakátjait és rá ragaztotta a Jobbik plakátjára az övét.Szóval szerintem nem a Jobbik az aki ocsárolja őket.Na meg a Fidesz is ugyan ezt csinálta a Jobbikkal!Meg azzal van tele a hócipőm,hogy jön az Mszp meg a Fidesz a nyugdijasokkal!!!!Na ,de a fiatalokkal mi lessz?Azoknak nem kell segítség jobb jövő?Hiszen a nyugdijasok tartják el a gyerekeiket meg az unokáikat!NINCS MUNKAHELY!Voltam Mszps fórumon is ,fröcsögtek ott hogy így a nyugdij ugy a nyugdij.Meg kérdeztük mikor lesz munkahely?!Azt monták majd 4-5év mulva Hát kösz addig haljunk éhen kerüljünk utccára!Majd a Fidesz válasza az volt ,Majd 10 év mulva lesznek munkahelyek na kösz addigra meg döglünk családostól!Szóval ennyit a nagy kampányokról!Ja még valami,mért a nyugdijasokkal takaroznak?Mert azokból vannak többen ugyan is a fiatalság igen el enyésző mivel nem szaporodik a magyarnép mert,csak minket fehér magyarokat szorongatnak csak ránk érvényes minden új adózás stb szóval nekem meg van a véleményem a politikáról!!!!Undoritó amit művelenek a mi sorsunkról pár idétlen tolvaj pénz éhes öltönyös itélkezik!Nekik nem kell félni nem lessze gy szép nap se háza se étel az asztalon se fűtése se vize se semmie!!!!
13/14 anonim válasza:
Az LMP elsősorban egy "zöld" párt. Sok esetben tiltakoznak környezetet károsító építkezések,beruházások ellen. DE,mi a kifogásuk, ha egy zöldövezetben, egy puszta, még látványnak is rossz gödör helyére egy uszodát szeretnének építettni a helybéli lakosok.Az LMP ma már egy hidat,járdát,köves utat,közértet,vendéglőt stb. nem engedne építettni.Talán térjünk vissza a gyűjtögető, kőbaltát használó korszakba? A környezetvédelem nem lehet a norm. fejlődés gátja!Ők pedig ezt gátolják, kifelé, farizeus módon. Tessék megnézni hol és miként laknak. Nem barlanglakásban.
14/14 anonim válasza:
nem is engedik kampányolni a jobbikot a khocsogok...mégis a második...szebb jövőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!