Jobbikosok! Tényleg elküldenétek Auschwitzba?
Márc. 15.-én a Váci utcában sétáltam a hugommal (13 éves) pár jobbikos nyilván azt gondolta valamilyen gyűlésen voltunk mert olyanokat kiabáltak utánunk, hogy "indul már a vonatotok!" és egyéb ilyen zsidóságra vonatkozó megjegyzéseket - dédnagypapánk volt zsidó, ez kétlem, hogy látszódna rajtunk. A testvéremet eléggé megviselte a dolog, azóta is minden nap rákérdez. Ezeket komolyan mondjátok? Miért jó ha csak úgy idegeneknek - gyerekeknek! ilyesmiket mondtok?
17/L
Jelentem Auschwitzban ma egy múzeum van. Talán be akartak fizetni oda? És honnan tudod, hogy Jobbikosok? Nem gondolod, hogy inkább neonácik?
A rasszizmussal meg az a helyzet, hogy az MSZP nyugdíjas törzsszavazó brigádja a legrasszistább, az az egyetlen érvük az MSZP mellett, hogy Orbán cigány (mióta?). Ti látjátok az összefüggést? Mert én nem.
Az aki "divatjobbikos"lett az a FideszMszp ocsmany politizalasa miatt,es mert ra kentek a Jobbikra hogy fasiszta .Azok az emberek valoszinu hogy birkak voltak azt sem tudjak mi az a Jobbik.
Egy par idiotabol nem lehet megitelni egy partot te barom.
Az egesz gyulolet ami uralkodik az orszagban mint a FideszMszp miatt van.
Ugy tetszik a valasz kis provokatorjaim???
"Nézd meg, Király Anderás, a jobbik szóvivője, ha ilyen a vezér, milyen a horda????"
Ő mióta vezér te agyalágyult unintelligens vadbarom? már ne is haragudj...
annyira elegem van már a nácizókból, meg a zsidózókból... nem unjátok még?
Szebb jövőt!
Kérdező! Nem tudom miért mondták ezt nektek! Sajnálom, ha ezt mondták!
Engem miért náciznak le ha kirakom a magyar zászlót a házamra? Miért náciznak le ha Nagy-Magyarországos matricát teszek az autómra? Miért náciznak le ha büszke vagyok az árpádsávos zászlóra? Miért miért miért??? Nem vagyok náci! És már elegem van ezekből...
19:45 - számtalanszor olvastam azt a vádaskodást, amiben a jobbik szimpatizánsait illették kegyetlen vádakkal, miszerint náciznak, zsidóznak.
Nem állítom azt, hogy nem történt ilyen, de a Te hozzászólásodban hasonlóak hangzottak el. Ezért teljesen felesleges egymást szidnunk emiatt, mindkét párt szimpatizánsai között akad ilyen.
Én, mint jobbikos teljes mértékben elítélem ezeket a szavakat, elhatárolódok tőle. Ergo elvárom más pártok szimpatizánsaitól is, hogy közösítsék ki az ilyen embereket, mert ez egyikünk számára sem vet jó fényt a jövőben.
Szebb jövőt kívánok mindenkinek!
Komolyan mondom hogy az egesz Naci,fasiszta,rasszista,neonaci szo elvesztette az ertelmet.
Aki a pofajan kiereszt azt a szot hogy naci meg ezek valszinu hogy fogalma nincs rola mit jelent.Na de aki azzal fenyegetozik hogy "indulnak a vonatok Auschwitz-ba annak is ellensege az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!